EmediateAd
Sund for Sjov

5 af mine personlige værktøjer ….

Som lovet vil jeg gerne dele et par af mine værktøjer med dig – værktøjer som jeg bruger til at bringe mig selv på rette kurs, når jeg kommer ud af balance og træthed og negative tanker begynder at få for meget plads.

1. Guided meditatonsCD’er  – pt. er min favorit “I Dit Hjerte” af Per Long, men jeg har i dag set denne CD, som jeg har planer om at købe og teste.

2. Filmen The Secret, et varmt tæppe og en notesbog til ideer og tanker, som altid dukker op, når jeg ser denne film.

3. Genlæse kapitel 2 i ”Aldrig mere vægtproblemer” af Dr. Phil  – en af de bøger, som virkelig hjælp mig på rette vej mod et sundere liv og et varigt vægttab.

4. En time lang gåtur ALENE i naturen. Det ”renser” min krop og sjæl på flere planer og giver mig en fornyet energi, ro og tro på, at der er en større mening med det som sker i mit liv

5. Sandeltræ på duftlampen, stearinlys og et oplæg med mine dejlige Englekort af Dorren Virtue

Hvad gør du, når du sidder fast i alt for mange negative tanker?

Tilbage

2 kommentarer


 1. apr 3, 2012
  9:08 am

  Jane

  Spændende indlæg, Charlotte. Jeg har ikke nødvendigvis en værktøjskasse, jeg kan tage fra, og det kan jeg egentlig godt savne. Derfor griber jeg fat i kosten, for det kan jeg forholde mig til. F.eks. ved at sikre masse af næringsstoffer. Har skrevet om netop dette i dag: http://www.madbanditten.dk/2012/04/03/gron-juice-med-superfoods-for-de-hardcore/

  Men jeg mangler det andet aspekt. Det meditative, f.eks. Jeg har allermest svært ved at meditere, når jeg har det svært. Hvilket er det tidspunkt, hvor jeg kunne have mest gavn af det. Jeg har ofte et indre billede af et slags “retreat”, hvor der er fred og ro, smuk natur, yoga og god, sund mad i stribevis. Det er der, jeg længes hen, når tingene kører skævt, men jeg har ikke fået materialiseret det endnu.

  Gåturerne har jeg virkelig meget glæde af også.


 2. apr 4, 2012
  9:17 am

  sundforsjov

  Tak Jane 🙂
  Jeg elsker mine små værjtøjer, som ret hurtigt er med til at bringe mig på bedre tanker. Kosten er jo lige så vigtig som den mentale den, fordi den også påvirker vores hormoner og dermed vores følelser. Så det er bestemt ikke at kimse af!
  Personligt har jeg også aller sværest ved at meditere, når jeg har allermest brug for det. Så er det, at tankerne kører rundt og mit hoved forsøger at finde på alle mulige undskyldninger for ikke at gøre det – men hovedsagen er, at der virker at gøre det!
  Kram C

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *