Pandekage-Kage til morgenmad
Sidste weekend (tidligt om morgenen) kom min 7 årige datter og sagde; “mor – jeg har altså en rigtig god ide til en sund frugtkage, som jeg syntes, vi skal lave til morgenmad”. “Okay” tænkte jeg, “man skal da ikke taget modet og lysten til at eksperimentere med sund mad fra barnet”, så jeg sagde; “jamen det prøver vi da”!
Vi skulle bruge 2 pandekagebunde og de blev lavet af;
- 8 æg
- Fintmalet kokosmel ca. 4-6 spsk.
- 1 spsk. Fiberhusk
- Groft speltmel
- Sojamælk m. vanilje
- 2 tsk. ren vanilje
- 2 spsk. sukrin
Bundene blev bagt i smør (kan også bages i kokosolie). Da den første bund var bagt, lagde vi den på et lagkagefad og kom ét lag mørk pålægchokolade på, som langsomt smeltede. Frugt blev skåret ud i små tern og lagt oven på kagebunden og så kunne den sidste bund komme på og fuldende pandekage-kagen (ikke helt som den Finus laver, men pigerne syntes bestemt om navnet). Og så fik den stolte mester-kok ellers lov til at servere…
Tilbage