EmediateAd
Sund for Sjov

Gør op med fortidens begrænsninger i sind, krop og følelser

Jeg har netop modtaget to spændende CD’er med posten, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem.

Den første CD; ”PNN-enhedsterapi Mirakelteknik til Sygdom og negative følelser” er udviklet til personer, som ønsker at forløse deres fortid. Om denne terapiform skrives;

”Mange mennesker erkender gennem livet, at fortidens følelser er årsag til nutidens problemer. I vores indre gemmer sig ofte angst, afvisninger, vrede, jalousi, ensomhed, mistro, mindreværd osv. Alle disse negative følelser i vores indre hindrer ofte et positivt og naturligt samspil med omverdenen. Dybe følelsesmæssige fortrængninger er ofte årsagen til negative tanker, kroniske sygdomme, blokeret seksualitet, parforholdsproblemer, tab af livskvalitet mm.”.

Den anden CD; ”PNN illusionsterapi livskræfternes helbredende kilde” er udviklet til personer, som gerne vil gøre op med fortidens begrænsninger i sind, krop og følelser. Om denne terapiform skrives;

”De fleste mennesker lever i deres egen lille løgn – en løgn der bilder dem ind, at de har begrænsninger, at de ikke er gode nok, mangler evner eller, at tilværelsen ikke vil dem det godt. Listen på disse negative tanker i hverdagen er lang og bygger alle på et blændværk inde i vores eget sind. Ofte medfører dette blændværk sygdom, psykisk ubalance, konflikter og mangel på livskræfter”.

Jeg har som altid tænkt mig at afprøve dem på egen krop. Og så håber jeg uden tvivl også, at disse CD’er kan blive et fantastisk værktøj og supplement mine Tanke Felt Terapi konsultationer, så jeg sammen med mine klienter kan skabe endnu hurtigere, effektivere og dybdegående resultater.

Har du lyst til at læse mere om CD’erne eller bare købe med det samme, så kan du gøre det ved at klikke lige her.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *