EmediateAd
Sund for Sjov

Vild med PNN iIlusionsterapi

Som jeg skrev i sidste uge, så har jeg købt to nye CD’er med PNN terapi af Heilpraktiker Arvin Larsen. Og HOLD NU OP! Jeg har hørt mange forskellige afspændingsCD’er og guidede meditaioner, men de her kan noget helt specielt. Jeg kan særlig godt li den måde, hvorpå kroppen kommer med.  

En aften i sidste uge hørte jeg den indledende del på CD’en; ”Livskræfternes Helbredende Kilde” – her forklarer Arvin Larsen blandt andet, hvad der sker i kroppen og sindet, når vi som børn gang på gang udsættes for ordet ”nej” og begrænsende voksen-tanker.  

Dagen efter lyttede jeg til CD’ens anden del på vej til arbejde. Her blev jeg blandt andet bedt om at genkalde mig en erindring fra min barndom (min blev dog fra mit teenageår), hvor jeg havde følelsen af, at alt kunne lade sig gøre. Det føltes skønt og befriende – ikke mindst, da jeg skulle tillade mig selv at træde ud af mængden og være mig  .. aaahhh. Bedst af alt var det til slut, da jeg kom frem til klinikken og terapien var ved at runde af. Her skulle jeg rejse mig, ryste min krop og bare mærke, hvordan den føltes, nu hvor der var lethed og udsigt til mulighedernes land i mit sind.

Jeg kunne ikke undgå at grine i mit stille sind, for der stod jeg lige udenfor min bildør med høretelefoner i ørerne, en CD-afspiller i hånden og rystede min krop af glæde og frihed – tror måske der er en medarbejder eller to i bygningen overfor, som har fået sig et billigt grin!

Fuld af energi kom jeg op på min klinik, tændte for radioen og tog da lige 15 minutters træning af ben, før min første klient ankom. Energien varede ved til langt op af dagen og min læn, som ellers har drillet mig på det seneste, gjorde stort set ikke ondt denne dag. Jeg må sige, at denne CD har levet helt op til forventningerne og mere til, og jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde mere med begge CD’er.

Tilbage

2 kommentarer


 1. maj 1, 2012
  8:34 am

  Anja C

  spændende! Hvor har du købt dem henne? Og håber du skriver mere om dem i fremtiden 🙂


 2. maj 1, 2012
  5:30 pm

  sundforsjov

  Kære Anja
  Jeg har købt den hos firmaet Holistica Medica. Du kan finde det direkte link i det forrige blogindlæg 🙂
  Jeg skal nok skrive mere – er vild med CD’erne!
  KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *