EmediateAd
Sund for Sjov

Penicillin – hvad så?

Vores datter på 7 har fået mellemørebetændelse på begge ører og måtte i går på penicillin (det har hun ikke været, siden hun var 2 år). Det var ikke ligefrem med glæde, jeg modtog en opringning fra manden med besked om, at lægen havde ordineret penicillin. Selvfølgelig er jeg glad for, at der findes et præparat som penicillin, når bakterier og andet godtfolk har taget for meget over i kroppen, men jeg hader, at penicillin også nedbryder de GODE bakterier i kroppen (dem, som er en stor del af vores immunforsvar). 

Så nu handler det selvfølgelig om, at hun får sin penicillin og bliver rask og frisk igen. Jo hurtigere man sætter ind med gode tarmbakterier – også kaldet probiotica – jo hurtigere kan man genopbygge og styrke sit immunforsvar. Det er nemlig ikke ualmindeligt, at folk render ind i en ny omgang et eller andet 2-3 uger efter, fordi immunforsvaret er svækket og ikke stærkt nok til at bekæmpe nye infektioner.

I dette tilfælde får min datter 2 Lactiplus kapsler 3 timer før eller 3 timer efter sin penicillin. Gives probiotica sammen med penicillin, slås den ihjel med det samme, men gives den med et interval af 3 timer, så er der en større chance for, at flere af de gode bakterier overlever og støtter kroppen. Notakehl – et homøopatisk alternativ til penicillin og så får hun selvfølgelig masser af hjemlig omsorg; kram, dyne på sofaen og en lillesøster som holder hende med selskab 🙂

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *