EmediateAd
Sund for Sjov

Hold fokus – selv når madplanen svigter

Et af de spørgsmål som jeg oftest bliver stillet er; ”Hvad gør du, hvis du kommer af sted uden mad/madpakke/mellemmåltid og bliver sulten?”.

Det skete for mig her til morgen, så jeg tænkte, at jeg ville blogge om lige præcis dette emne i dag. Svaret er, at jeg gør det bedste, jeg kan, med de midler jeg har.

I dag står den på klienter, så det er vigtigt for mig, at jeg får noget ordentlig næring og energi, så jeg ikke bliver ukoncentreret i løbet af dagen. Egentlig var planen, at jeg ville træne i fitnesscenteret, før jeg skulle på arbejde, men da madpakken svipsede, så blev det vigtigere for mig at komme et smut i fakta og finde nogle sunde råvarer (så må motionscyklen og mp3 afspilleren stå for skud i aften, når pigerne er puttet).

Det bliver i dag til mellemmåltid bestående af melonskiver og et stort glas vand, et hovedmåltid med kidneybønner, avokado og rød peber og i eftermiddag bliver det enten til melon igen eller også smutter jeg en tur forbi helsekostbutikken og køber en lille raw food bar. Det kan godt være, at fordelingen af protein, fedt og kulhydrat ikke bliver helt optimal, men pyt – det vigtigste er, at jeg får ”rigtig” mad og bliver mæt, så jeg ikke ender med at kaste mig over rester i køleskabet 5 minutter i spisetid i aften.

Hvad gør du, når madplanen smutter?   

Tilbage

5 kommentarer


 1. maj 15, 2012
  12:41 pm

  frk. sveske

  Uh… jeg er ikke god til, at madplanen smutter. Er typen, der altid tænker på, hvad jeg skal have at spise ‘næste’ gang.
  Men er det sket, så sætter jeg også fokus på at få noget mættende mad – her er æg i en omelet ofte min redning.

  KH
  – frk. sveske


 2. maj 15, 2012
  8:06 pm

  sundforsjov

  Kære frk. sveske
  Uhh det lyder bekendt – sådan havde jeg det også tidligere. Fedt du tør sige det højt! Mad optog mine tanker konstant førhen, men langsomt fandt jeg ro med en bestemt tallerkenmodel og lidt andre værktøjer og det har været en kæmpe befrielse 🙂
  Kh Charlotte


  • maj 16, 2012
   7:46 am

   frk. sveske

   Hej Charlotte,

   Det giver mig langt hen ad vejen ro, at næste måltid er på plads. Men jeg kan også sagtens være uden, så det er ikke altid så ’slavisk’.
   Min ‘nye’ kost har klart givet mig mere ro (langt færre tanker bliver brugt på alt det, jeg ikke ‘må’ spise). Der bliver eksperimenteret mere og mere kreativ ud fra, hvad jeg lige har.

   KH
   – frk. sveske

   P.S. Du kan i øvrigt læse om mit første møde med Frede på min blog 😉


 3. maj 15, 2012
  8:12 pm

  Jane

  Min redning er ofte røget laks og avokado indkøbt i Netto ved siden af arbedspladsen. Ellers er jeg jo så heldig at arbejde midt i byen med masser af gode og sunde takeout steder lige omkring mig. Når jeg er på farten, har 7elevens kyllingespyd ofte reddet mig. Kvaliteten er helt sikkert ikke høj, men de kan give mig ro i kroppen til jeg igen kommer i nærheden af et rigtigt køkken 🙂

  Nå ja, og andre dage falder jeg totalt i sukkerfælden, når madplanen kikser. :-/


  • maj 15, 2012
   10:49 pm

   sundforsjov

   uuhh ja Jane – jeg kommer allerede til at tænke på alle de lækre raw food restauranter, som du har mulighed for at besøge – husker billeder fra en lasagne på din blog!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *