Boost dit stofskifte med mørk chokolade
Vidste du…….. at mørk chokolade indeholder antiinflammatoriske polyfenoler såkaldt PEA eller fenyletylamin, som er med til at ”tænde” for dit stofskifte?
Da det er kakaoen, som indeholder de vigtige antioxidanter og polyfenoler, er det vigtigt at vælge en mørk chokolade med et kakaoindhold på minimum 70 % – gerne mere!
Lad mig endnu engang slå fast, at sundhed og vægttab ikke KUN handler om kost og kalorier. Inflammation (en indre betændelsestilstand, som mange går rundt med uden at være klar over det) kan rent faktisk også være med til at spænde ben for et vægttab.
De antiinflammatoriske polyfenoler PEA og fenyletylamin er også en rig kilde til OEA – et særligt fedtstof, som tænder for vores stofskifte. Lidt god mørk chokolade dagligt – max. 30-40 g – kan andre ord fremme både sundhed og vægttab.
Tilbage