Jordbærkage
Det er gået op for mig, at jeg har delt min jordbærkage på min Facebook-side for min klinik, men at jeg har glemt at dele den med alle jer skønne mennesker ude i blogverdenen. Inden sæsonen for jordbær slutter helt så skal I altså også have opskriften på en jordbærkage med en kagebund, som mætter fantastisk.
Ingredienser til bunden:
5 æg
1 spsk. fiberhusk
1 tsk. ren vanilje
1 spsk. sukrin
5 spsk. kokosmel/fiber (ikke almindelig kokosmel)
Pisk æg og tilsæt fiberhusk, sukrin og ren vanilje. Pisk kokosmel i æggemassen og kom dejen i en springform med bagepapir. Dejen bages ved 175 grader i 12-15 minutter midt i ovnen.
Tag formen ud og knæk 60 g mørk chokolade – minimum 70-85% – ud på bunden. Sæt den i ovnen et kort øjeblik til chokoladen er smeltet.
Pisk 2½ dl. fløde til skum og pynt kagen med flødeskum og friske jordbær.
Tilbage