Hindbærkage
Haven er fyldt med friske hindbær i disse dage og hvorfor ikke udnytte det og lave en dejlig sund kage med hindbær.
Bunden er lavet på præcis samme måde som til jordbærkagen:
- 5 æg
- 1 spsk. fiberhusk
- 1 tsk. vanilje
- 1 spsk. sukrin
- 5 spsk. kokosmel/fiber
SÅDAN: Pisk æg og tilsæt fiberhusk, sukrin og ren vanilje. Pisk kokosmel i æggemassen og kom dejen i en springform med bagepapir. Dejen bages ved 175 grader i 12-15 minutter midt i ovnen.
Tag formen ud og knæk 60 g mørk chokolade – minimum 70-85% – ud på bunden. Sæt den i ovnen et kort øjeblik til chokoladen er smeltet.
Pisk 2½ dl. fløde til skum og pynt kagen med flødeskum og friske bær. Velbekomme og rigtig god søndag!
Tilbage