EmediateAd
Sund for Sjov

Tid til ro og fordybelse – bloggen holder sommerferie

Fra i dag af og frem til den 6. august er der sommerferie-stille her på bloggen. Det er tid til at lukke ned for klinikken, klienter, blog, ideer og kreative projekter (ahhh og dog … kender jeg mig selv godt nok, så kommer der en stak bøger og en notesbog frem, når jeg har været legebarn længe nok og trænger til en rolig stund).

Regner ikke med at kunne holde fingrene fra disse bøger i ferien…

Jeg glæder mig til at komme tilbage fuld af ro og fornyet energi til alle de spændende projekter, som jeg starter op på til efteråret (der er blandt andet TAB & TRIM, som du kan læse mere om her). For nogle er ferie indbegrebet af at give fuldstændig slip og glemme alt om arbejde, rod, kalorier og badevægt. Sådan har jeg også haft det førhen, men det kunne nemt koste mig 3-5 kg. I dag syntes jeg, det er en alt for ”dyr” ferie og jeg har fundet en helt ny måde at holde ferie på, som indebærer ro, afspænding, ekstra søvn, motion i naturen, sund mad og sunde, syndige snack og måske et lille glas hvidvin til fisk på grillen. Nogle af de sunde snack som jeg uden tvivl skal nyde i ferien, har jeg samlet i en pdf fil og delt med dem, som er skrevet op på mit nyhedsbrev. Vil du gerne have fingre i opskrifterne, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at klikke lige her.

Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig og forhåbentlig solrig sommer.

Kærlig hilsen Charlotte

Tilbage

4 kommentarer


 1. jul 20, 2012
  9:22 am

  frk. sveske

  Rigtig god ferie, Charlotte.
  Nyd det!

  KH
  – frk. sveske


  • jul 29, 2012
   10:05 am

   sundforsjov

   Tusind tak frk. sveske – det kan du lige tro, jeg gør 🙂


 2. jul 20, 2012
  9:46 am

  Jane

  Rigtig god ferie, søde Charlotte. Og spændende ferielæsning, du har kastet dig over i år 🙂


  • jul 29, 2012
   10:05 am

   sundforsjov

   Tusind tak Jane – er lige vendt hjem efter en skøn uge på bornhold med masser af “skygge-læsning” 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *