EmediateAd
Sund for Sjov

Pragtfuld persille-pesto

Haven, eller det vil sige krukken på terrassen, er fyldt med persille for tiden og det er ikke altid, at jeg er lige godt til at få udnyttet det. Da vi var på ferie på Bornholm, fik vi serveret en salat med persillepesto og det fik da lige den kreative hjernehalvdel til at slå til, da vi kom hjem.

Jeg havde ikke pinjekerner på lager, så jeg googlede lidt rundt og fandt en opskrift på pesto med ristede mandler, så jeg endte ud med denne opskrift, som smagte pragtfuldt – især ovenpå friske, grønne bønner.

Ingredienser:

  • 2 håndfulde persille
  • 2 dl ristede mandler
  • 2 dl parmesan
  • 1½-2 dl avokado olie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. havsalt

Sådan:

Kom det hele op i et højt glas eller en skål og blend det med en stavblender. Spises med det samme eller opbevares i køleskab i en tætsluttet beholder i max. 2-3 dage.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *