Børne- (og taljevenlige) boller i karry
Et af de tips, som har vagt størst begejstring på vores vægttabshold Tab & Trim, er ”snyde-ris” (blomkål som bliver revet på et rivejern og herefter kogt i 2 minutter). Tippet blev brugt på hjemmefronten i går og endte med at blive til børne- og taljevenlige boller i karry (taljevenlige fordi indholdet af stivelse i retten er skruet helt i bund).
Kødboller:
- 500 g. hakket svine-, kyllinge- eller kalkunkød (økologisk hvis budgettet tillader det)
- 1 mellemstort revet løg
- 1 æg
- 1 brev Life Spice Cuisine (et specialkrydderi med 6 breve af 5 g i pakken)
- Havsalt og herbamare urtebouillon
Rør dejen godt sammen, form små kødboller med en teske og kogt dem i vand med urtebouillon.
”Ris”: Riv et blomkålshoved på den grove side af et rivejern og kog det i 2 minutter i kogt vand, som evt. kan tilsættes lidt urtebouillon.
Sig vandet rent som kødbollerne har kogt i, smag til med karry og havsalt og jævn med lidt majsmel.
Pynt:
- Avokado i skiver
- Cherrytomater
- Kokosflager
- Solsikkekerner
- Rosiner
Rigtig god weekend derude!
Tilbage