EmediateAd
Sund for Sjov

Lasagne med pastaplader fra helt fra Kina

12 november , 2012 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter

Noget af det, som jeg elsker allermest at have klienter og vægttabshold, er, at vi kan dele erfaringer og inspirere hinanden. Jeg kan blive vildt inspireret. Forleden fortalte en kvinde/mor fra vores vægttabshold, at hun havde kastet sig ud i at lave squashlasagne. Da hendes børn havde set hende skære squash ud, havde de vrænget lidt på næsen og spurgt, hvad det var. Hun havde skyndt sig at svare, at det var noget til hendes madpakke og så var det ellers lykkedes hende, at lave tynde plader af squash og komme dem i lasagnen, uden børnene opdagede det.

Da de skulle spise, syntes børnene, at de plader var lidt mærkelige, så de spurgte, hvad det var. Hurtig (og meget kreativ – hvis du spørger mig) havde hun svaret, at det var nogle helt specielle lasagneplader, som kom fra Kina. Børnene var ikke helt vilde med dem, men de var jo fra Kina, så de spiste løs alligevel og måtte indrømme, at de smagte bedre, når de blev kolde.

Okay jeg ved godt, at vi ikke skal lyve for vores børn, men hvis vi kan opdigte historier om julemanden og tandfeen, så har jeg det også helt fint med, at vi finder på historier om ”specielle” madvarer. En af mine andre klienter fortalte, at hun havde revet blomkål og sat det frem i en lille skål, da de skulle have kødsovs og hendes datter havde troet, at det var revet ost – genialt!

Der skal lidt mere til at snyde vores piger. Jeg forsøgte med lasagnetricket, men de nåede selvfølgelig at se mig putte dem i lasagnen, så det gik ikke uden brok. Men jeg siger GO for kreative mødre og flere skjulte grøntsager i maden, så del endelig, hvis du har et super tip, som vi bare må prøve.

PS. Jeg fik ikke taget noget billede af lasagnen, da den var nylavet, men den var super i madpakken dagen efter.

 

Tilbage

4 kommentarer


 1. nov 12, 2012
  8:48 am

  frk. sveske

  Hej søde Charlotte,
  Virkelig søde historier – gav lige smil på læben som en start på en mandag morgen.
  Det er virkelig sjovt at høre om jeres trick til at lokke det grønne i ungerne. Dem vil jeg helt sikkert benytte mig af den dag, der kommer små størrelser i husstanden.
  Ha’ en dejlig mandag 🙂
  KH
  – frk. sveske


  • nov 14, 2012
   8:48 am

   sundforsjov

   Kæreste frk. sveske
   Hvor er det dejligt at høre, at du fik et smil på læben – og så en mandag morgen – hvad kan være bedre 🙂 Er helt sikkert på, at du har masser af tips og lækre, sunde madretter, som du kommer til at give videre – det bliver nogle heldige børn 🙂 Rigtig dejlig dag til dig 🙂
   KH Charlotte


 2. nov 12, 2012
  9:10 pm

  Heidi

  Hej Charlotte
  Synes jeg kender historien 😉
  Hyggeligt at du bringer den videre. Jeg fik da smilet frem, for havde allerede glemt det.
  Super lækker lasagne iøvrigt, vil jeg da gerne lige fortælle andre.
  Jeg synes bestemt heller ikke, at vi som forældre skal lyve for vores børn.
  Dette er dog harmløst, og børnene fattede ikke mistanke. Så fik de endda lidt ekstra grønt 🙂

  Mange hilsner
  Heidi ( hold 2 )


  • nov 14, 2012
   8:52 am

   sundforsjov

   Kære Heidi
   Jep – det er nemlig lige præcis din dejlige historie som gav masser af smil og inspiration 🙂 🙂 Hvis en lille, god “historie” kan få børnene til at gå om bord i grøntsagerne, så er det da for godt 🙂
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *