Lasagne med pastaplader fra helt fra Kina
Noget af det, som jeg elsker allermest at have klienter og vægttabshold, er, at vi kan dele erfaringer og inspirere hinanden. Jeg kan blive vildt inspireret. Forleden fortalte en kvinde/mor fra vores vægttabshold, at hun havde kastet sig ud i at lave squashlasagne. Da hendes børn havde set hende skære squash ud, havde de vrænget lidt på næsen og spurgt, hvad det var. Hun havde skyndt sig at svare, at det var noget til hendes madpakke og så var det ellers lykkedes hende, at lave tynde plader af squash og komme dem i lasagnen, uden børnene opdagede det.
Da de skulle spise, syntes børnene, at de plader var lidt mærkelige, så de spurgte, hvad det var. Hurtig (og meget kreativ – hvis du spørger mig) havde hun svaret, at det var nogle helt specielle lasagneplader, som kom fra Kina. Børnene var ikke helt vilde med dem, men de var jo fra Kina, så de spiste løs alligevel og måtte indrømme, at de smagte bedre, når de blev kolde.
Okay jeg ved godt, at vi ikke skal lyve for vores børn, men hvis vi kan opdigte historier om julemanden og tandfeen, så har jeg det også helt fint med, at vi finder på historier om ”specielle” madvarer. En af mine andre klienter fortalte, at hun havde revet blomkål og sat det frem i en lille skål, da de skulle have kødsovs og hendes datter havde troet, at det var revet ost – genialt!
Der skal lidt mere til at snyde vores piger. Jeg forsøgte med lasagnetricket, men de nåede selvfølgelig at se mig putte dem i lasagnen, så det gik ikke uden brok. Men jeg siger GO for kreative mødre og flere skjulte grøntsager i maden, så del endelig, hvis du har et super tip, som vi bare må prøve.
PS. Jeg fik ikke taget noget billede af lasagnen, da den var nylavet, men den var super i madpakken dagen efter.
Tilbage