LCHF mini-pizzaer
Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten.
Apropos det med at være kreativ og skjule grøntsager, så syntes jeg, at Janes blomkålspizza er genial (du kan finde opskriften her). Den inspirerede mig til at lave mini-pizzaer og her får du opskriften:
Bunden laves af:
- 1 blomkål revet på et rivejern
- 2 håndfulde revet emmentaler
- 3 æg M/L
- 1 spsk. fiberhusk
- Et lille drys chili
Der bliver ca. 6-7 bunde af denne dej. Sæt dem på en bageplade og bag dem uden fyld midt i ovnen ved 175 grader og på varmeluft i 15 minutter.
Pynt med alt hvad hjertet begærer. Vi havde en rest kødsovs, som kom på nogle af pizzaerne. Et par blev fyldt med friske, hakkede tomater og et par med den nye, økologiske og skiveskårede spegepølse fra Hanegal.
Herefter bages minipizzaerne midt i ovnen – nu ved almindelig varme – midt i ovnen på 175 grader i 15 minutter. Velbekomme!
Tilbage