EmediateAd
Sund for Sjov

Græske frokostdeller

Jeg elsker feta – især én bestemt fra Løgismose! Den smager fantastisk i kyllingefrikadeller og ikke mindst disse græske deller, som vi fik forleden til en hyggelig frokost.

  • 400 g økologisk, hakket oksekød
  • 1 pakke græsk feta fra Løgismose
  • 2 æg
  • Frisk basilikum
  • Havsalt og peber
  • Smør til stegning

Vend alle ingredienserne sammen i en skål (det kan være en god ide at hakke fetaen lidt, før du kommer den i farsen). Tilsæt finthakket, frisk basilikum, havsalt, peber og til sidst æg. Stil gerne kødmassen i køleskab og lad den hvile i ½ time.

Form til små deller og steg dem ved middel varme til de er godt sprøde. Server med grønt tilbehør og en god oliedressing eller en skive nøddebrød.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *