EmediateAd
Sund for Sjov

Er du mælkeintolerant/allergiker og savner du fløde?

Så prøv at piske kokosfedt til flødeskum! Det er efterhånden et par år siden, jeg fik dette tip, men tiden er gået og jeg har først fået det testet nu. MEN jeg er ganske godt tilfreds med resultatet!

Tag det øverste, fede lag fra en dåse kokosmælk og kom det op i en skål. Den flydende mælk kommer du i aftensmaden – en wokret eller lign. eller opbevarer den i en lufttæt bøtte i køleskabet.

Pisk kokosfedtet i 2-3 minutter og tilsæt evt. 1 spsk. sukrin og wula!

Lige ved første smagsindtryk syntes jeg, at det var en lidt flad fornemmelse. Der manglede ligesom et eller andet for at ”løfte” smagen. Heldigvis var vores vennepar på besøg og manden er kok. Han var sikker på, at syren i de bagte æbler og pærer, som kokosfløden skulle serveres til, ville opløfte smagen. Han fik ret! Det smagte godt og børnene spiste det – nogle endda med velbehag!! Kokkens tip til næste gang var, et lille drys friskrevet citron. Det må prøves!     

Tilbage

2 kommentarer


  1. dec 7, 2012
    11:45 am

    Lovelyliller.com

    Jeg bruker å lage okoskrem! Kjempegodt 😀


    • dec 10, 2012
      4:21 pm

      sundforsjov

      Det er da et rigtig dejligt alternativ 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *