EmediateAd
Sund for Sjov

Super lækker jordbær yoghurt-is … uden mælk

 

Som regel står den på røræg eller smoothie hjemme hos os til morgenmad, men forleden fik jeg lyst til at lave lidt variation og det kom der denne lækre jordbær yoghurt-is ud af .. selvfølgelig uden mælk, da vores mindste og jeg selv lever mælkefrit lige pt.

 • 1 dåse økologisk kokosmælk
 • 300 g frosne jordbær
 • Evt. lidt ren vanilje og sukrin

Ingredienserne kommes i en blender og blendes til det har en fin og lækker konsistens. 

Vi er så heldige at have jordbær i egen have og det giver uden tvivl en ekstra god smag af jordbær (syntes godt det kan blive lidt tamt, når vi løber tør og køber i supermarkedet). Hvis du gider investere lidt ekstra tid i dig selv og din mad, så du kan få lækre og sunde smagsoplevelser, vil jeg varmt anbefale dig, at du dyrker jordbær selv enten på jord, i små kasser eller krukker på terassen eller tager en dag ud af kalenderen og besøger en jordbær-plantage.

Rigtig god weekend!

Tilbage

4 kommentarer


 1. jan 18, 2013
  11:35 am

  KathrineG

  Mmm det lyder ret lækkert. Nu har jeg godt nok ikke lige jordbær i fryseren, men tænker jeg vil prøve at lave en portion til lørdagshyggen. Synes ofte jeg mangler muligheden for at spise lidt is.


  • jan 18, 2013
   11:46 am

   sundforsjov

   Kære Kathrine
   Så kan jeg altså varmt anbefale denne her 🙂 Du behøver ikke have bær fra haven – det er bare for at fortælle, at smagen bliver mere gennemtrængende af jordbær. Lidt ren vanilje gør helt sikkert også underværker 🙂
   KH Charlotte


 2. jan 19, 2013
  12:47 pm

  Martine

  Det skal helt sikkert prøves 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *