EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov tester dinsport.dk og skridttælleren IDOMOVE

I henhold til markedsføringsloven vil jeg starte med at gøre opmærksom på, at dette et sponseret blogindlæg. I december måned blev jeg kontaktet af dinsport.dk, som spurgte, om jeg havde lyst til at købe produkter for et aftalt beløb fra deres webshop og blogge om min oplevelse med købet og det ville jeg da! Faktisk er det en af de ting, som jeg elsker ved at være blogger – altså at jeg får muligheder for at prøve produkter af, som jeg ikke nødvendigvis selv var faldet over. Lov mig at blive hængende lidt endnu, for jeg kan afsløre, at indlægget slutter med en konkurrence for dig!

Jeg købte to ting hos dinsport.dk – en løbejakke og en skridttæller af mærket IDOMOVE. Jeg må indrømme, at jeg ikke har foretaget en kvalificeret test af løbejakken, da jeg er gået i vintermode med mit løb og først starter det op igen til foråret. Men skridttælleren er testet i ordentlig stil – det vender jeg tilbage til.

I forhold til at handle på hjemmesiden, så må jeg sige, at jeg syntes den er nem, overskuelig og let at finde rundt på og så kan jeg rigtig godt lide, at der helt automatisk nede i højre hjørne popper en lille grøn boble op med ordet ”spørgsmål”. For mig betyder det, at jeg ikke skal bruge en masse tid på at lede efter kontakt-info, hvis jeg er i tvivl om noget på sitet og det giver ro i hovedet.

Dinsport.dk lover 1-3 dages levering, det må jeg desværre sige, at det ikke blev opfyldt for mit vedkommende. Der gik en lille uge før jeg modtog min pakke (om det kan skyldes juletravlhed ved jeg ikke, men det var ikke en fordel, men man var lidt sent ude med julegaverne og købte i god tro om hurtig levering). Til gengæld oplevede jeg en super service, da min pakke var leveret og det viste sig, at batteriet i skridttælleren var fuldkommen dødt. Jeg skulle blot sende skridttælleren retur (og fragtomkostninger stod din.sport.dk for) og i løbet af få dage havde jeg en ny, som virkede.

Nu har jeg så haft noget tid til at teste IDOMOVE skridttælleren og jeg må sige, at det til dages dato er den bedste skridttæller, jeg har prøvet. Når først man har indtastet alder og vægt på skridttælleren, så kan den (udover at oplyse om det daglige antal skridt):

 • Vise kalorieforbrænding og distance
 • Bruges til mange forskellige sportsgrene
 • Vise data fra de sidste 30 dage

Og det mest spændende + motiverende ved skridttælleren er, at man kan overføre sine skridt til IDOMOVE.dk. Udover at man får bonus ved at gå 10.000 skridt dagligt, så tjener man 1 point pr. 200 skridt og deltager dermed i konkurrencen om at vinde super lækre præmier.

KONKURRENCE … VIND din egen IDOMOVE skridttæller!

Deltag i konkurrencen om din egen IDOMOVE skridttæller. Alt du skal gøre et at skrive en kommentar til indlægget her og svare på nedenstående spørgsmål:

1)      Hvor længe har dinsport.dk eksisteret?

2)      Er dinsport.dk et dansk firma med danske leverandører?

3)      Hvad kunne du tænke dig at læse mere om her på Sund for Sjov?

Konkurrenden løber til og med fredag den 15. februar 2013. Der trækkes lod blandt deltagerne og vinderen offentliggøres her på bloggen og får samtidig direkte besked.

Tilbage

26 kommentarer


 1. jan 30, 2013
  9:23 am

  Mia damgaard

  Hej,

  1: 1998
  2: kun danske leverandører
  3: noget om at bevare motivation.. Knække dårlige spisemønstre.. Og gerne nogle enkelte sunde opskrifter.

  Tak for en indspirerende blog.

  Mvh

  Mia


 2. jan 30, 2013
  9:55 am

  camilla

  Hejsa 🙂

  1: 1998
  2: ja
  3: sunde og inspirerende opskrifter, vaner og vaneændringer, psykologiske perspektiver på sundhed og livsstil (og livsstilsændringer).


 3. jan 30, 2013
  10:21 am

  tanterne

  Det føles lidt som snyd at man kan se hvad andre har svaret.
  Men, må jo tjekke sine kilder.
  1: siden 1998
  2: ja
  3: de personlige erfaringer og de psykologiske aspekter, er dem der får mig til at blive hængende. Og selv om jeg har til gode faktisk at bruge en af dine opskrifter, er jeg glad for dem uden mælk og korn.


 4. jan 30, 2013
  10:36 am

  frk. sveske

  Hej Charlotte,
  Den vil jeg dælme gerne afprøve for at få et billede af mit daglige aktivitesniveau.
  1) 1998
  2) Ja, 100 % dansk
  3) Uh, jeg elsker din holistiske tilgang, så gerne mere om den mentale sundhed, motivation, hormonelbalance, udrensning, kosttilskud…
  Jeg elsker bare den blogging, som kommer hele vejen rundt om sundhed.
  KH
  – frk. sveske


 5. jan 30, 2013
  11:02 am

  Inez

  Halløj.
  Wauw en fed konkurrence 🙂
  1 – 1998
  2 – Ja
  3 – Nogle madplaner :-/ ved godt det er et stort krav, men hvis man kunne lave en form for “SU venlig”/”på farten venlig” ugeplan, hvor man genbruger nogle af gårsdagens rester. Nok det jeg mangler mest af, ellers er jeg vild med din blog 🙂


 6. jan 30, 2013
  11:25 am

  Kirsten

  1. Siden 1998
  2. Ja
  3. Hvad kan jeg ønske mere af din blog? den er jo allerede verdens bedste, og du kommer med indlæg længe før jeg tænker de tanker. Så jeg ønsker bare du fortsætter. Du er så motiverende, positiv og gør mig altid glad.


 7. jan 30, 2013
  11:49 am

  Lisbeth

  Hej Charlotte, her vil jeg også gerne deltage 🙂 Tak.

  1: Siden 1998
  2: Ja, dansk
  3. Værktøjer til de af os, der spiser med følelserne. Værktøjer til ændring af vaner. Detox. Kosttilskud.


 8. jan 30, 2013
  11:53 am

  Anne Katrine P.

  1. Siden 1998
  2. Ja
  3. Måske flere tips til at få banket motion ind i en ellers propfyldt hverdag, eller om hvordan man prioriterer, at få det gjort. Og så kan jeg se, at en anden har skrevet madplaner, og det kunne virkelig være luksus. Det behøver ikke være hver uge, men blot en gang imellem, det kunne også bare være en dagsplan i stedet for en ugeplan 🙂 Ellers vil jeg sige, at du virkelig har en god blog, elsker din holistiske tilgang til det at leve sundt!
  Og skridttælleren lyder virkelig som den ven, jeg har brug for, til at holde mig op på at få bevæget mig nok!


 9. jan 30, 2013
  11:56 am

  Cecilie

  1: siden 1998
  2: JA
  3: Du har masse interessante oppskrifter og informasjon som jeg nyter godt av. Hvis det skulle være noe jeg mangler? hmm.. kanskje mer om virkninger og forskning om økologisk mat og biodynamisk mat. Viktigheten av dette kan understrekes ennå mer, og gjerne mer fokus om meditasjon, mindfullness, tilstedeværelse i hverdagen og stillhet. Jeg er også interessert i mer info om treing og hverdagsmosjon. Gjerne kosthold og mat som er rettet mot barn. Jeg syns du skiller deg godt ut med denne bloggen, og jeg er fast leser. Takk for at du blogger 🙂 Krysser fingre og tær for at jeg er den heldig vinner. Flott premie! 🙂


 10. jan 30, 2013
  12:03 pm

  Anne Louise Danø

  1. Siden 1998
  2. Ja, den er dansk
  3. Jeg vil bare gerne have at du forbliver nysgerrig og ikke bange for at fortælle om ting andre måske synes er flippet/mærkeligt, for vi er mange, som det virkelig er en øjenåbner for og som får et bedre liv efter at have mødt dig.


 11. jan 30, 2013
  12:09 pm

  Laila

  God regnvejrsdag
  1.Siden 1998
  2. Helt pæredansk
  3. Nu er jeg ret ny på bloggen – men det positive er skønt.
  Det holistiske synes jeg jo er essensen i alle ting.
  Så jeg kigger fortsat rundt og nyder de skønne opskrifter


 12. jan 30, 2013
  12:09 pm

  Inge Marie Larsen

  1998
  ja dansk

  synes bloggen er god, som den er


 13. jan 30, 2013
  1:21 pm

  Eva Bonde

  Uh ja, vil gerne deltage da – Den ser god ud 🙂

  1. 1998
  2. Ja
  3. Jamen hvad vil jeg læse mere af…

  Jeg hepper på artikler/blogging om sammenhænge mellem psyke-krop-mad Jeg synes jo fx hypnose, meditation, mindfullness er nøgleværktøjer til at få åbnet op for de underbevidste lag, som kan være svære at overbevise, selvom fornuften godt ved hvad “man bør”.. Hvis ikke det var et problem, ville vi jo alle bare spise sundt og tabe os.. ! Og der er mere og mere der tyder på, at de her værktøjer KAN hjælpe mange..Jeg er selv hjulpet den vej, og har hjulpet andre. Det er en måde at tænke hele kroppen ind på.. Måske også særligt sensitive, stress og spisning. Noget om at blive den bedste udgave af sig selv – balance både privat/arbejdsliv.

  Tak for en god blog!


 14. jan 30, 2013
  3:45 pm

  Lone

  🙂
  1. siden 1998
  2. ja og ja
  3. Jeg har næsten lige fundet din blog og er solgt. Du gør det godt! Glæder mig til fordybe mig i flere af emnerne og opskrifterne. Så mere i samme stil 🙂


 15. jan 30, 2013
  4:01 pm

  Line Villadsen

  1. 1998
  2 Ja
  3. Kunne godt bruge flere opskrifter på nem og sund aftensmad 🙂


 16. jan 30, 2013
  4:56 pm

  Annika

  Uhhh det er for godt til at være sandt 🙂
  1 1998
  2 ja
  3 Syntes det er en skøn blog af følge med i, og ikke mindst nogle fantastiske opskrifter. Måske lidt flere af den slags især børnevenlige til to 2 årige som har deres mening omkring mad og en mor som nogen gange er temmelig ideforladt 😉


 17. jan 30, 2013
  10:27 pm

  stella

  Hej Charlotte

  1. siden 1998
  2. ja.
  3. Det er rart med en dynamisk blog, hvor der veksles mellem mad, kost, psykologi, sport, sundhed. På den måde får man dækket hele den bredde, der ligger i en sund livsstil. Psykologi synes jeg personligt er vildt spændende, men det kan ikke stå alene – for vi vil jo også gerne ha’ opskrifter, tips og ideer – og sidste nye på boghylden.


 18. jan 31, 2013
  8:34 am

  Lars Kongsmark

  Hej
  Har haft og brugt skridttælleren fra Idomove siden august, og kan kun sige, at den er genial, præcis og robust. Ligger i min bukselomme hver dag, eller sidder i den tilhørende bælteclips når jeg træner. Har haft tabt den i sneen lige omkring jul, hvor jeg først fandt den efter intensiv søgning dagen efter – og den fungerede stadig perfekt, selv efter en hel nat begravet i en snebunke. Har en kollega, der fik smidt den i vaskemaskinen med sit sportstøj. Da hun efterfølgende havde tage batteriet ud og ladet den tørre, fungerede den igen perfekt. Det eneste der var sket, var at data var resat. Det er ubetinget den bedste skridttæller jeg nogensinde har haft ( og jeg har efterhånden haft en del) 🙂
  Hilsen Lars


 19. jan 31, 2013
  10:32 am

  Charlotte Søndergaard

  Kære Charlotte

  1. Siden 1998
  2. Ja, dinsport.dk er et dansk firma med danske leverandører.
  3. Jeg glæder mig altid over din blog og er slet ikke igennem den endnu. Dejligt den er så varieret og veksler mellem kost, motion, søvn, psykologiske aspekter, links………. 🙂


 20. jan 31, 2013
  11:32 am

  Birgitte Christensen

  Kære Charlotte,
  1) siden 1998
  2) Kun danske leverandører
  3) Gerne noget mere om motion. Ellers tips til skjult motion i daligdagen. Ellers rigtig mange super opskrifter og tips og super motiverende for mig og man bliver ALTID i godt humør


 21. feb 1, 2013
  10:59 am

  Vikki Träger

  1. Siden 1998
  2. Jep, de har danske leverandører.
  3. Mere om livet som et særligt sensitivt menneske, flere opskrifter, mere om meditation og mindfulness som led i vægttab 🙂


 22. feb 1, 2013
  10:30 pm

  Trine Borup

  1: siden 1998
  2: Ja
  3: Jeg er rigtig rigtig dårlig til at spise grøntsager. Hvis jeg ikke tænker mig om, og gør en indsats, ender jeg med at spise brød med pålæg hele dagen. Eller bare brød med smør, hvis det er helt galt. Jeg gider helt ærlig ikke sidde og gnaske mig igennem flere kilo kaninfoder hverdag. For slet ikke at tale om at snitte flere kilo grøntsager hver dag. Det er den ærlige sandhed, jeg synes ikke det er særlig spændende at spise grøntsager. Men, nu har jeg opdaget grøntsagsdeller og dem kan jeg spise løs af! Se, så kan jeg være med. Så flere af den slags indlæg 🙂


 23. feb 5, 2013
  7:27 pm

  Den helseinteresserede

  Herlig konkurrence, vil meget gerne deltage 🙂
  1: Siden 1998.
  2: Dinsport.dk er et dansk firma med danske leverandører.
  3: Super inspirerende blog med en masse spændende opskrifter.
  Dine opskrifter har været lidt af en øjenåbner for mig: Forretningerne har godt nok mange forskellige varianter af diverse produkter 🙂 Det er jo bare skønt.
  Jeg fandt især dit indlæg vedr. rugbrød meget interessant: Jeg kunne godt tænke mig, om du ville skrive (endnu) et indlæg om, hvordan man læser fødevaredeklarationer på diverse produkter. Det er især rubrikken med næringsindhold, som jeg har svært ved at gennemskue. Der kunne måske laves en sammenligning af et par produkter, fx populære morgenmadsprodukter, pålæg mv. (light-/ ikke light produkter).


 24. feb 5, 2013
  7:47 pm

  Rebekka Z B

  1: 1998
  2:Kun dansk 🙂
  3: Lidt om kosttilskud og havd der er nødvendigt for os kvinder, slankeråd og detox.


 25. feb 7, 2013
  10:13 pm

  Ragnheidur

  Tak for en spændende blog.
  1. 1998
  2. ja
  3. Jeg synes din blog er rigtig god og spændende. Glæder mig hvergang det er nye indlæg.


 26. feb 13, 2013
  5:16 pm

  Jytteneia

  Jeg har været til foredrag med dig i formiddag, glæder mig til næste foredrag på onsdag.
  Jeg vil gerne lære om varigt vægttab. Vil gerne vinde
  en skridttæller 🙂

  Firmaet startede i 1998

  Firmaet er dansk

  Håber, det er okay, at svarene kommer i forkert rækkefølge 😉

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *