Grønne deller til middag og mellemmåltid
Jeg kan godt komme ind i en periode, hvor jeg løber træt i at spise de samme grøntsager og her er variation og inspiration altid kærkommen. Det har jeg heldigvis fået en masse af fra Caroline Fibæks onlineforløb Nyd dig Sund. På forløbet lægger Caroline Fibæk netop stor vægt på inspiration og at hun ikke fortaler for, at vi lever præcis, som hun gør. Vi skal i stedet finde vores helt egen vej og den livsstil, som passer til os og det passer mig perfekt!
Mit mål med kurset er (udover at drage mere omsorg for mig selv) at blive bedre til at gøre grøntsager spændende i mine måltider. Jeg er inde i en periode, hvor jeg har lyst til at leve mere og mere vegetarisk og derfor er det dejligt med så megen ”grøn” input. Det har i hvert fald inspireret mig til at frembringe disse grønne deller til min frokost (som i øvrigt også vil være et super alternativ til et nemt, grønt mellemmåltid).
- ½ groftrevet broccoli
- 2 fintrevne gulerødder
- ¼ fintrevet knoldselleri
- 4 æg
- 50 g. mandel- eller nøddemel
- Koriander og havsalt samt kokosolie til stegning
Jeg er simpelthen lige nød til at vise min fine, nye mandelkværn, som jeg har fået af en skøn klient. Den er så lille og fix, og så kværner den det mest luftige og lækre nøddemel på ingentid, men den er fra Sverige. er du på udkig efter et lignende rivejern (som du både kan bruge til nødder, grøntsager, frugt og ost), så er dette rivejern et godt alternativ.