EmediateAd
Sund for Sjov

Når du kommer sent hjem og pizza ikke er en mulighed…

Jeg ved ikke, om du kan kende dette scenarie (men jeg kunne sagtens forestille mig det) … chefen beder dig blive 1 time længere pga. sygdom og store arbejdsbunker, du når lige at hente ungerne fra børnehave og sport og overvejer om du nu skal handle ind til aftensmaden eller vælge pizza, så I kan få noget mad med det samme og komme videre med aftensbadet og lektier…..?

Det kan være en løsning, fordi det er hurtigt og det er nemt, men det er ikke en holdbar løsning, hvis du har et ønske om at passe bedre på din krop, din sundhed og vægt – ja i det hele taget dig selv.

Hvad så?

På et tidspunkt besluttede jeg mig for, at pizza ikke længere skulle være en mulighed i mit liv. Pizza skulle ikke længere være noget, som jeg valgte i en travl vending og hvis jeg virkelig havde lyst til pizza, så skulle jeg spise det en dag, hvor jeg havde taget stilling til det og kunne nyde det med god samvittighed.

Det er i og for sig en fin beslutning, men det er desværre ikke en holdbar beslutning, hvis man ikke udarbejder en ny plan eller strategi for, hvad der SÅ er en mulighed i travlt opståede nødsituationer – for de vil opstå om vi vil det eller ej.

Hjemme hos os består nødløsningsplanen af rugbrød fyldt med fuldkorn (det kunne være det her), æg i diverse afskygninger, tun, makrel, sild, torskerogn, en grøntsagsdelle fra fryseren, en syltet rødbede eller asie og salat og andre nemme grøntsager. Det kunne se sådan her ud…

Måske har du en helt anden strategi eller plan og så vil jeg da elske at høre den?

Tilbage

2 kommentarer


 1. feb 8, 2013
  10:36 am

  Huskokken

  De fleste pizzaer der ude er saftsuseme også af en karakter jeg aldrig ville udsætte min krop med. Og jeg elsker æg. Spiser nok lidt for mange men nøj det smager godt.
  Pizza for mig er enten hjemmebagt på min dertil indrettede pizzasten eller fra et nøje udvalgt pizzabageri. Manden der ejer det er fra Napoli og laver guddommelige pizzaer efter devisen: få ingredienser men rigeligt af dem.

  Fedt indspark iøvrigt.


  • feb 8, 2013
   11:13 am

   sundforsjov

   Hej Huskok 🙂
   Jeg giver dig helt ret. Det er ingen købepizzaer i miles omkreds, som kan friste mig – det kunne de engang, men det kan de ikke mere. Heller ikke når manden holder spilleaften for drengene og de skal have pizza – uhh jeg syntes det lugter grimt efterhånden. Skal jeg have pizza, så skal den absolut være hjemmelavet.
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *