EmediateAd
Sund for Sjov

Vinderen af konkurrencen er fundet…

15 februar , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Sund-for-Sjov tester

Det er blevet fredag den 15. februar og tid til at finde og offentliggøre vinderen af en IDOMOVE skridttæller fra dinsport.dk.

Lad mig lige starte med at sige tak!

Hold op hvor har der bare været mange gode imput og ideer til nye blogindlæg – tusind tak for alle de gode svar! Jeg glæder mig til at bruge dem som inspiration i de kommende uger/måneder.

Og så til vinderen af konkurrencen… Jeg har jo ikke et eller andet fansy system, som kan udtrække en vinder, men hvad gør det, når jeg har en dejlig familie 🙂 Jeg bad mand og børn om finde 3 finalister ved hver især at vælge et tal mellem 1 og 26 og ud kom følgende tal…

Dernæst skulle vinderen findes blandt finalisterne. Numrene blev lagt i min lomme, så ingen tal var synlige. Pigerne kunne ikke blive enige om, hvem der skulle trække, så det gjorde far.

Og vinderen blev …. trat, tratterat, trat, taaaarrrr ….. nr. 16 Annika. 

 

Stort tillykke til Annika. Jeg håber, du bliver rigtig glad for din IDOMOVE skridttæller og scorer masser af point med dem. Jeg sender dig en mail, som du gerne må besvare med dit fulde navn og adresse, så jeg kan give det videre til dinsport.dk. 

God weekend derude!

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *