EmediateAd
Sund for Sjov

Hør SÆTNINGEN som gjorde forskellen én gang for alle – for mig!

Som du måske har læst, deltager jeg lige nu på Caroline Fibæks onlinekursus Nyd dig Sund og det er i den grad spændende og ikke mindst rørende. I sidste uge var en af deltagerne ved at smide ”håndklædet” i ringen og give op. Hun følte sig nedtrygt og følte ikke, at hendes store indsats gav bonus.

Hun var frustreret, fordi hun tidligere have opnået alle sine mål med sin enorme viljestyrke og denne gang ville det   ikke lykkedes – tværtimod.  

Det kunne have været min historie om igen, for jeg har altid haft en enorm viljestyrke og jeg har bidt tænderne sammen og kæmpet, hvis jeg ville opnå noget, tabe mig eller komme igennem noget, som jeg ikke syntes var særlig spændende.

Det virkede lige nu og her, men det virkede ikke på lang sigt, fordi min viljestyrke brændte ud og efterlod mig med mine vaner. Det mønster gentog sig igen og igen – indtil jeg en dag læste sætningen:

”Du SKAL ikke tabe dig, men du kan gøre det, hvis du har LYST”

Prøv at læse den igen og giv dig tid til at mærke forskellen på ”skal” og ”lyst” i kroppen, især i den øverste del af ryg, skuldre og nakke – hvad sker der?

Jeg har gang på gang bildt mig selv ind, at jeg SKULLE tabe mig for at alt kunne blive godt – for at jeg kunne finde den ”rigtige” kæreste, det ”rigtige” arbejde, for at blive lykkelig, smuk og værd at elske.

MEN det var en kamp.

Første gang jeg læste sætningen gik det op for mig, at jeg var klar til at slippe kampen og tabe mig, bare fordi jeg havde lyst – intet andet. Jeg havde lyst til at sige JA til mig selv og elske mig selv BARE FORDI … ingen løfter om en smuk krop, perfekt mand, topløn osv. … bare fordi jeg var den, jeg var – lige nu og her. Det var en KÆMPE lettelse!

Hvad kan få dig til at slippe kampen?

Tilbage

2 kommentarer


 1. feb 20, 2013
  8:43 am

  frk. sveske

  Kære Charlotte,
  Jeg er vild med den sætning! Tror, du har postet den tidligere – det er i hvert fald noget, jeg har brugt meget tid på – give slip på kampen. Jeg arbejder hver dag for at flytte fokus til al den lækre mad, som giver mig en skøn følelse i kroppen. Tilvalg frem for fravalg – og Jon Gabriels visualiseringsterapi er klart positive spillere i min vej mod øget sundhed.
  KH
  – frk. sveske


 2. feb 20, 2013
  9:00 am

  sundforsjov

  Kære frk. sveske
  Det har jeg givetvis – altså postet sætningen tidligere. Det handler lige præcis om tilvalg fremfor fravalg. Om at opdage, at når vi nærer os selv med sund mad og selvaccept, så slipper behovet og lysten for de “dårlige” madvaner helt naturligt. Jeg har faktisk også Jon Gabriels visualiseringsterapi liggende, men har endnu ikke fået hørt den. Tak fordi du skriver det 🙂
  Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *