EmediateAd
Sund for Sjov

Vi er vilde med BioGaia

Hvis man tager et kig på vores helsehylde, så er der er ét kosttilskud, som vi alle – både voksne og børn – sværger til (og skændes om, hvis vi er ved at løbe tør), det er BioGaia.

BioGaia fra Pharma Nord er et kosttilskud med mælkesyrebakterien Lactobacillus reuteri Protectis, som er en af de mest veldokumenterede stammer af mælkesyrebakterier.

BioGaia fås i to varianter – som dråber og tyggetabletter. Vi spiser tyggetabletterne, fordi de har den dejligste lemonsmag. Faktisk bruger jeg BioGaia som en ”gulerod”, fordi pigernes vitaminpille MinVitamin, smager ret kraftigt (den er rig på mineraler, men det giver altså en grim eftersmag om man vil det eller ej). Så når pigerne har tygget deres vitaminpille, ligger der en BioGaia klar til at tage ”den grimme smag” – smart ik! Total win-win set med en mors øjne – gode tarmbakterier til fordøjelsen og vitaminer på én gang!    

Mælkesyrebakterier (også kaldet probiotika) er gode tarmbakterier, som har en gunstig indvirkning på vores fordøjelse og rent faktisk også på vores immunsystem. 70-80 % af vores immunsystem styres fra tarmen og af samme årsag er det vigtigt med probiotika for at opretholde et velfungerende immunsystem.  

Hjemme hos os spiser vi BioGaia for at opretholde en sund balance i mave-tarm systemet og ja altså fordi de smager utrolig godt! Manden kan af og til døje med lidt oppustet mave, når han har spist (men kan man få ham til vegatest, neeeejjj). Så spiser han i stedet 2xBioGaia og i de fleste tilfælde går det max. 30 minutter før maven er i balance igen – imponerende. Har vi optræk til forkølelse eller anden sygdom, så får vi også en ekstra dosis BioGaia.

Det unikke ved BioGaia er, at mælkesyrebakterien Lactobacillus reuteri Protectis er udtaget fra mennesket og findes i modermælk (faktisk er den opdyrket fra en spansk kvinde). BioGaia er derfor vant til og tåler miljøet i mavesækken og tarmen og bliver ikke ødelagt af mavesyren og så har den en dokumenteret evne til at bosætte sig i tarmkanalen og formere sig.

Vil du vide mere, så kan du læse meget mere om BioGaia på www.pharmanord.dk

Tilbage

10 kommentarer


 1. mar 6, 2013
  10:19 pm

  Jonna

  Dem får ungerne herhjemme også, ligesom de også får (og hader) Minvitamin 😉


 2. mar 7, 2013
  1:52 pm

  Maja

  Ville det være et god “middel” at have med på sin ferie? Du ved, men kan godt få liiidt bøvl med maven, når man rejser udlands. Ikke just fedt, og rende rundt med ballon mave i bikini :/ ..
  Eller måske du kan anbefale noget andet?
  – Maja


  • mar 7, 2013
   3:45 pm

   sundforsjov

   Kære Maja
   Det er i den grad et “middel” som er godt til ferie 🙂 Og fordelen ved BioGaia er, at den ikke behøver stå på køl, så den er nem at have med og opbevare på rejsen!
   KH Charlotte


   • mar 7, 2013
    7:28 pm

    Maja

    Fedt!:) skal man tage dem fast, eller kun når msn har problemer eller retter sagt fået, problemer med maven?!:)


    • mar 8, 2013
     3:54 pm

     sundforsjov

     Kære Maja
     Det afhænger lidt af ens livsstil og omstændigheder. Faktorer som stress, overforbrug af medicin, raffinerede sukker og melprodukter, forarbejdede fødevarer og mad som ikke er tygget grundigt nok kan spille meget ind på balancen i tarmsystemet. Hvor end vi gerne ville, så kan vi ikke sige os fri for udfordringer og stresspåvirkninger herhjemme, så den har en fast og forebyggende plads hos os 🙂
     KH Charlotte


     • mar 9, 2013
      8:28 am

      Maja

      1000 tak for dit svar! Jeg har købt dem og begynder på dem i dag. Så satser jeg på en velfungerende ferie mave, om 1 uge 😉

      Tak for en god blog!


     • mar 9, 2013
      10:31 am

      sundforsjov

      Tak Maja 🙂


 3. jul 19, 2016
  11:15 am

  Gina

  Er det nogen der ude, som ved hvorhen kan jeg købe Bio-Gaia i dråber fra Pharma Nord ?
  VH Gina

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *