EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov – månedens blog i Fit Living

Jeg er vildt glad, taknemlig og beæret! I søndages fik jeg en sms fra en af deltagerne på vores Tab & Trim vægttabshold, som skrev, at min blog var blevet kåret til ”månedens blog” i sundhedsmagasiner Fit Living.   

Sundhedsmagasinet Fit Living sætter fokus på et sundere, skønnere og sjovere liv og dét er lige mig!!!

Sundhed, og livet i det hele taget, skal være sjovt. Hvis ikke dét er meningen med livet, hvad er så?

I min verden skal vi nyde livet og få det bedste ud af det, mens vi er her. Vi skal drage masser af dejlig omsorg for os selv med udgangspunkt i selvaccept og egenomsorg. Sådan!

Jeg møder ofte mennesker, som føler sig snydt, når de begynder at ændre livsstil. Sådan behøver det ikke at være. Der ligger en kæmpe udfordring i at gøre sund mad sjov og indbydende og jeg elsker at dele mine daglige kostudfordringer med jer.

Mit formål med bloggen har helt fra start været at skabe et forum, hvor vi kan dele vores erfaringer og frustrationer omkring mad, vægttab og livets almene udfordringer på en ærlig og nærværende facon. Dag for dag føler jeg, at jeg kommer tættere målet og det vil jeg gerne sige jer alle tak for – uden jeres skønne kommentarer var det ikke lykkedes og heller ikke nær så inspirerende for mig – TAK!

Tilbage

6 kommentarer


 1. apr 3, 2013
  9:50 am

  frk. sveske

  Kære Charlotte,
  STORT TILLYKKE!
  Du fortjener det i den grad – jeg elsker din tilgang til sundhed og læser derfor ivrigt med herinde.
  KH
  – frk. sveske


  • apr 3, 2013
   8:47 pm

   sundforsjov

   Kære frk. sveske
   Tusind tak 🙂 Det er så skønt at du har lyst til at læse med og dele!
   KH Charlotte


 2. apr 3, 2013
  1:18 pm

  Maia

  Tillykke med det! 😀


 3. apr 3, 2013
  6:41 pm

  Jane

  Det er sådan en fin omtale og så lige dig! Sund for sjov! Det er jo ikke for ingenting, at bloggen hedder sådan 🙂

  Tillykke med omtalen!


  • apr 3, 2013
   8:48 pm

   sundforsjov

   Kære Jane
   Tusind tak 🙂 Det er nemlig ikke for ingenting, at bloggen hedder sådan 😉
   KH Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *