EmediateAd
Sund for Sjov

Et af de vigtigste tip, du kan få – gør det her, før du gør noget andet!

En af de største fejltagelser vi kan begå, når vi gerne vil tabe os eller i gang med at leve et sundere liv, er, at vi glemmer at fokusere på de følelser, som ligger bag vores ønske om at ændre livsstil.

Det fleste af os beslutter os bare for, at vi vil veje 68 kg eller stoppe med at spise sukker. Vi bliver så fokuseret på dette ene ”lille” punkt, at vi helt glemmer at spørge os selv:

Hvorfor vil jeg gerne veje 68 kg?

Hvorfor vil jeg gerne stoppe med at spise sukker?

Hvad skal det give mig?  

Hvad er det egentlig, jeg ønsker mig?

Det er vigtigt at være klar over, hvilke ønsker og følelser, som ligger bag dit ønske, ellers ender du med at køre dig selv og dit projekt ud på et sidespor. Hvad nytter det egentlig, at vi en dag er så heldige, at vi får tildelt en magisk lampe, som vi kan gnide på, hvis vi ikke ved, hvad vi VIRKELIG ønsker os?

En klar, tydelig og sikker målsætning inkluderer dine følelser. Det vil sige: vægt + følelser = mål

Vores vægt og afhængigheder er i virkeligheden ”kun” er et fysisk udtryk for, at vi ikke lever et liv, som vi inderst inde ønsker os, og det er lige præcist derfor, vi ikke ”bare” bliver lykkelige af at tabe os i det lange løb.

En slankekur kan ikke ændre på alle de forhold i dit liv, som ikke fungerer, og derfor bliver et vægttab højest sandsynligt heller ikke varigt, hvis du kun ændrer på din mad. Du kan ikke ændre mange års indgroede vaner, mønstre og følelser ved at ændre på mad alene.

Har du lyst, kunne det være fantastisk, hvis du deler lidt af dit mål med os i en kommentar!

Tilbage

Én kommentar


  1. apr 5, 2013
    11:58 am

    Bjørn Larsen

    Om man lærer seg hvilen mat som er bra for kroppen og hvilken mat som gjør deg fet og syk, er problemet løst Når man har begynt en sunn livstil, blir man ikke lenger fristet av stivelse og sukkermat Man spiser masse deilig mat som er naturlig og god, man tenker ikke på at man burde veie 68 kilo. Man får den kroppen og helsen som man er skapt til. Man spiser seg mett og er ikke redd for å bli fet. Lag maten fra grunnen av og gjerne av økologiske matvarer på ditt eget kjøkken.
    Jeg som for 4 år siden var meget syk av diabetes2 og hadde gått gjennom en by-pass hjerteoperasjon, har nettopp vært hos legen som fortalte meg at mine blodprøver viser at jeg er frisk som en fisk.At jeg har gått ned 35 kilo,gjør at jeg rører meg lettere og nå kan nyte lange turer i skog og mark Tenker du i de samme baner kan du bli venn med meg på Facebook. Bjørn Larsen eller trykk liker på naturalnordic.com/diet

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *