EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov tester SodaStream og smagsvarianter med stevia

 

For en god måneds tid siden blev jeg, på vegne af SodaStream, spurgt, om jeg kunne tænke mig at teste deres danskvandmaskine og deres smagsvarianter, som er delvist sødet med Stevia.

Læg mærke til ”delvis” for smagsvarianterne er IKKE sukkerfri, selvom der står stevia på dem. Der er stadig er sukker i steviavarianterne, men sukker i mindre mængder. Til gengæld er steviavarianterne helt uden kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer.

Helt ærlig så var jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skulle sige ja tak til tilbuddet. Jeg har ikke lyst til at blive opfattet som en sundhedsterapeut, der ”bare” giver grønt lys for sodavand, men omvendt så tror jeg heller ikke på restriktioner. I det sekund vi fortæller os selv, at vi ikke må drikke sodavand, så kan vores hjerne ikke tænke på andet end … sodavand.

Så længe vi er bevidste om, HVORNÅR og HVOR OFTE vi skejer ud og ikke mindst HVAD det gør ved vores krop, så syntes jeg, at det kan være helt okay.

Derfor blev det en ja til denne test og jeg skal da lige love for, at det var et ja, som vakte jubel hos min familie. Tænk engang – en maskine, som kunne lave sodavand!!! Det må nærmest være på højde med en maskine, der kan lave legetøj, når man er 6 og 8 år (sådan så det i hvert fald ud).   

Det var med stor iver, at SodaStream maskinen blev pakket ud. Maskinen var super nem at samle og betjene og der blev selvfølgelig plaget i stor stil for at smage. Normalt hedder det sig, at sodavand er til særlige lejligheder hjemme hos os, men i dette tilfælde blev det altså for svært at vente på sådan en lejlighed.

Vi smagte alle tre varianter. Pigernes favoritter var helt klart pink grape og appelsin, men jeg må indrømme, at smagsvarianterne blev lidt for kunstige for mig. Til gengæld syntes jeg utrolig godt om den milde smag og brus, som danskvanden har.  

Vi har haft SodaStreamen i 3 uger og jeg må konkludere, at jeg er positivt overrasket.

Vi får ikke rigtig brugt smagsvarianterne, men til gengæld er vi rigtig glade for at lave danskvand. Det er vildt nemt og hurtigt at hælde vand op i flasken, trykke tre gange på maskinen, og så er der en læskende drik, som man bruge til alverdens lejligheder; klassefesten, påskefrokosten, en tur til stranden, en aften i sofaen osv.

Og der står intet i vejen for, at man kan eksperimentere med sine egne smagsvarianter som eksempelvis grøn the, frisk ingefær, citron, lime, appelsin, kanelstænger, anis osv. Det er et hav af muligheder, det er kun kreativiteten, som sætter grænser.  

Dog vil jeg lige slutte af med at sige, at danskvand på ingen måder bør erstatte rent drikkevand. Ser man på kroppens syre-base balance, så kategoriseres danskvand som syredannende. Husk derfor… alt med måde og nyd det, når du gør det.

I henhold til markedsføringsloven skal jeg gøre opmærksom på, at dette blogindlæg er sponseret.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *