EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov tester drikkeuret SMILEY

20 maj , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Sund-for-Sjov tester - Tags: , , , , ,

Måske læste du med for et par uger siden, da jeg skrev om dehydrering og hvor vigtig vand er for at holde vores krop i balance (hvis ikke, kan du læse indlægget her).

Vand er ikke kun vigtigt for vores helbred, det har også betydning for vores vægt. Mange overvægtige mennesker har nemlig svært ved at kende forskel på sult og tørst. Det betyder i praksis, at mange overvægtige både er tørstige og dehydrerede og at de, i stedet for at drikke, kommer til at overspise, fordi de ikke kan mærke forskel på sult og tørst.

Eksempelvis kan træthed også være tegn på dehydrering, men tolkes oftest som et fald i blodsukkeret og så spiser vi i stedet i bedste tro om, at det retter op på trætheden. Men det betyder, at dehydreringen fortsætter og at kroppen bliver mere og mere oversyret, også kaldet ”sur”, og en sur krop oplagrer fedt.

Det kan være en svær nød at knække og af og til kan det være rart med nogle effektive hjælpemidler som eksempelvis drikkeuret SMILEY.

Jeg har gennem de seneste uger testet drikkeuret SMILEY og nu skal du høre…

Jeg syntes ærlig talt, det er genialt!

Det er nærmest som en, lille ”fuld stop øvelse”, der får dig til at stoppe op og tænke ”vand”, men samtidig kan man jo lige følge op på sit mål for dagen og tjekke om man er i gang med det, man havde sat sig for eller i stedet er kørt fast i en overspringshandling (dejligt afslørende).

Sådan:

Du tænder drikkeuret ved at holde det nede i ca. 3 sekunder mens de forskellige smiley viser sig. Dernæst kommer der en lille brummende lyd og den glade smiley viser sig igen. Efter et stykke tid skrifter drikkeuret ”humør” og det er tid til at tage en lille slurk vand.

Hvis du lytter til uret og drikker vand, så nulstiller du blot drikkeuret og begynder forfra.

Hvis du derimod overhører drikkeuret, så kommer der til sidst en sur smiley. Efter to timer starter der en lille, brummende alarm med jævne mellemrum. Reagerer du ikke på alarmen, så stopper uret automatisk efter 2 ½ time.

Det virker super godt, at der er brummelyd på, for hvis man er optaget i et eller andet stykke spændende arbejde, så får man ikke altid holdt øje med drikkeuret.

Personligt vil jeg dog sige, at drikkeuret SMILEY virker bedst, hvis du sidder på kontor. De dage hvor jeg har haft hjemmearbejde eller klienter, har det fungeret fint, men er jeg ude og holde foredrag eller undervise, så er det ikke praktisk at have med. MEN det har firmaet selvfølgelig en løsning på, så kan du i stedet investerer i drikkeuret MYWAY, som kan sidde på dit håndled.

Nu er jeg ikke den store app-bruger, men til dem som er helt med modebølgen, så jeg kan da lige fortælle, at der også findes en 13-sproget drikkeur-app til Iphone, Ipad og iPod touch.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *