EmediateAd
Sund for Sjov

Top lækker tomatsalsa

Jeg er vild med salsa for tiden og forleden, da vi skulle have gæster, fandt jeg inspiration til en skøn tomatsalsa i Vibeke Amdisens bog: ”Glød og Glæde med RAW FOOD”.

Opskriften blev doblet op og ændret en smule, så nedenstående ingredienser giver en pæn stor portion:

  • 6 dl. finthakkede cherrytomater i røde og gule farver
  • 2 store, røde, finthakkede peberfrugter
  • ½ finthakket løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 håndfulde frisk og finthakket koriander
  • 2-3 fed, finthakket hvidløg
  • Saften fra ½ citron
  • 1 tsk. cayennepeber, stødt eller frisk chili

Alle ingredienser hakkes og blandes i en skål. Sæt skålen i køleskab mindst et par timer før servering, så får du den absolut bedste smag.

Salsaen smager skønt som topping i et kålblad sammen med dette nøddefyld og avokadomos, men den går nu også rigtig godt an som tilbehør til frokosten næste dag.

På frokostbilledet er salsaen i en lidt anden udgave med færre tomater, friske jordbær og purløg i stedet for koriander.

 

Tilbage

Én kommentar


  1. maj 22, 2013
    9:17 am

    Dorte Petersen

    Hvor ser det godt ud. Det skal prøves en dag.
    Er det ikke ligemeget hvad farven er på tomater og peberfrugterne? Mums.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *