EmediateAd
Sund for Sjov

Squash-deller for hele familien

Fik jeg sagt, at jeg var vild med salsa for tiden? Hvis ikke du hørte det, så ses det i hvert fald på min mad for tiden.

Det er sæson for rabarber og forleden, da jeg sad hos min skønne frisør og veninde kickimerkel.dk, faldt jeg over en opskrift på rabarbersalsa. Den måtte jeg selvfølgelig skrive ned og prøve, men det er altså ikke den, som du får opskriften på i dag, for jeg syntes ikke den sad helt i skabet. Der skal arbejdes mere på den og justeres lidt.

Squash-dellerne sad til gengæld lige i skabet og derfor får du opskriften på dem i stedet. Der skete simpelthen det helt fantastiske, at vores yngste datter smagte på dellerne, kiggede mig i øjnene og sagde: ”mor – nu kan jeg lide grøntsager i frikadellerne og jeg kan også li de store løgstykker. De smager rigtig godt”.

Og når jeg får sådan en udmelding fra den yngste, så ved jeg, at jeg har ramt noget rigtigt!!!

Ingredienser:

 • 700 g. hakket, kyllingekød 10 %
 • 2 æg
 • 1 finthakket løg
 • 1 fintrevet squash
 • Havsalt og peber
 • Olivenolie til stegning (husk at stege blidt)

Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og lad farsen hvile i køleskabet i minimum 1 time (du kan også røre farsen sammen om morgenen, dække den til med film og så er den lige klar til at smide på panden, når du kommer hjem fra arbejde).

Sguash-dellerne blev serveret sammen med rabarbersalsaen og avokado, men pigerne ville hellere have dem i blade af kinakål pyntet med ægte mayonnaise og agurker i skiver og det var helt fint for mig!

Tilbage

2 kommentarer


 1. maj 24, 2013
  9:17 pm

  Lovelyliller.com

  De så himmelske ut 😀


  • maj 25, 2013
   8:47 am

   sundforsjov

   Tak – de smager skønt og kan varmt anbefales 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *