EmediateAd
Sund for Sjov

Vinderen af bogen ”Spis dig mæt og glad” er fundet

03 juni , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Sund-for-Sjov tester

Konkurrencen og muligheden for at vinde Jane Faerbers skønne bog ”Spis dig mæt og glad” sluttede i lørdages og vinderen er nu fundet. Inden jeg offentliggør navnet på vinderen, så vil jeg gerne sige tusind tak til alle, som har deltaget og som har givet et personlige bud på hvad sundhed og sund livsstil er.

69 har deltaget i konkurrencen og alle har svaret rigtig på spørgsmålene. 2 af deltagerne har dog indtastet to indlæg (pga. slåfejl og mangel på svar) og derfor er der registreret 71 kommentarer. Men da der kun er én chance pr. person, er der kun talt en chance for alle uanset hvad.

Jeg har denne gang benyttet mig af randomized.com til selve lodtrækningen og vinderen blev nr. 24 – Dorte Petersen.

Stort og hjertelig tillykke med bogen Dorte! Jeg håber, du bliver rigtig glad for bogen og finder masser af god viden og inspiration i den.

 

Jeg sender dig en mail, som du gerne må besvare med dit fulde navn og adresse, så jeg kan sende bogen direkte til dig.

God mandag til jer alle!

Tilbage

2 kommentarer


 1. jun 3, 2013
  8:43 am

  Dorte Petersen

  Hej Charlotte

  Tusind tak. Jeg glæder mig helt vildt til at kigge/læse i den. Jeg havde glemt alt om den konkurrence. Nok fordi jeg aldrig vinder i konkurrencer. Overvejer nu om jeg skal lave en lotto eller er mit held brugt op. Dejlig start på ugen.
  Hygge herfra. Dorte


  • jun 3, 2013
   9:04 am

   sundforsjov

   Jamen selv tak Dorte – det er jo en ren fornøjelse af dele glæder og gaver ud 🙂 Tænker der må være nye tider på vej ift. at vinde 😉
   Kærligst Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *