EmediateAd
Sund for Sjov

ELSK DIN LEVER OG LEV LÆNGERE – det skal da prøves!

14 juni , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Udrensning/detox - Tags: , , , ,

Der er en helt særlig bog, som har stået på min bogreol i snart et år og ventet på, at jeg skulle blive klar til at læse den.

Bogen hedder ”Elsk din lever og lev længere” og er skrevet af Andreas Morits.

Marianne Elholm fra Sundhedshuset i Maribo har gennem det sidste år arbejdet med bogen og bogens metode til at rense lever og galdeblære for galdesten – både på egen krop og sammen med klienter, som har opsøgt hende for at få tarmskylninger, som Andreas Morits anbefaler til at afslutte selve rensningen med. Jeg har med store ører og forundring (og til tider sikkert også åben mund uden jeg har opdaget det) fulgt med på sidelinjen.

Marianne Elholm har gang på gang fortalt om både store og små galdesten, som ved hjælp af bogens anvisninger og metode er kommet ud på helt smertefri vis.

Personligt er det ikke frygt for et galdestensanfald, som har motiveret mig til at kaste mig ud i en leverskylning. Det er i stedet et ønske om eller måske rettere et håb om at forbedre min fordøjelse og min evne til at afgifte mig selv, så jeg kan også kan aflaste mit lymfesystem. Ufordøjet mad pga. en dårlig fordøjelse ender altid med at forurene kroppen. Man kan gøre en masse med kost, kosttilskud, urter og homøopati, men spørgsmålet er, om det kan slå en leverskylning.

Ifølge Andreas Morits er det ”at rense leveren og galdeblæren noget af det vigtigste, man kan gøre for sit helbred”, og med alle mine tidligere slankekure, ædeflip, yoyovægt osv. så har jeg en fornemmelse af, at der sagtens kan være gamle sager i systemet, som det er på tide at skille sig af med.

Siden mandag har jeg levet på aflastningskost og undgået mad og drikkevarer som har været kolde eller frosne, fødevarer af animalsk oprindelse, mejeriprodukter og stegt mad (på bedst muligvis for helt konsekvente har vi ikke været og det har krævet sin forberedelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgen aften kaster manden og jeg os ud i selve leverskylningen (joo han er sgu gået med på udfordringen og helt af egen vilje). Søndag er det hele overstået … eller næsten overstået … for jeg har jeg bestilt en tid til MIN FØRSTE tarmskylning på torsdag (og tro mig – det er en kæmpe grænse, som jeg kommer til at overskride her).

Men altså mandag kan du læse sidste nyt fra leverskylningen her på bloggen – er du til billeder af galdesten eller vil du helst være foruden?

OBS: Jeg vil lige gøre det klart, at bogen ”Elsk din lever og lev længere” forholder sig kritisk til konventionel medicin og sundhedsvæsenets evne til at takle og løse kroniske sygdomme og livsstilssygdomme med, så denne bog og metode er kun spændende, hvis man tror på, at vi kan genskabe kroppens egen evne til at helbrede sig selv.

Tilbage

7 kommentarer


 1. jun 14, 2013
  7:16 am

  frk. sveske

  Hej Charlotte,
  Hold nu op et spændende eksperiment. Jeg glæder mig meget til at høre, hvordan det går og ikke mindst, hvad der kommer ud af det. Billeder er fint med mig – jeg er jo nysgerrig.
  God weekend!
  KH
  – frk. sveske


  • jun 14, 2013
   8:06 am

   sundforsjov

   Kære frk. sveske
   Vildt spændende projekt 🙂 🙂 Dejligt at høre, at du deler min nysgerrighed!
   Rigtig god weekend til dig og dine.
   Kærlig hilsen Charlotte


 2. jun 14, 2013
  11:07 am

  Jette E

  Husk der er forkel på skyl og skyld ; )


 3. jun 15, 2013
  1:18 pm

  Louise

  Jaa billeder jeg er hamrende nysgerrig, forventer en fuld rapport på tilstand både før og efter – her selv læst bogen flere gange, men uden at lige tage itu med turen selv :0) Tænker jeg tager den til efteråret !


  • jun 15, 2013
   1:27 pm

   sundforsjov

   Skønt Louise 🙂 🙂 Jeg er allerede godt i gang med at mærke, fornemme, registrere osv. Fedt du har læst bogen!
   KH Charlotte


 4. feb 6, 2014
  8:14 pm

  Charlotte K

  Hej Charlotte,
  Hvordan er det gik det med dit udrensnings projekt, efter bogen “Elsk din lever og lev længere”? Jeg skal have fjernet galdeblæren om en uge, men har idag stiftet bekendskab med bogen…. Og er da blevet godt og grundig i tvivl om, galdeblæren kan undværes helt?


  • feb 7, 2014
   7:01 pm

   sundforsjov

   Kære Charlotte
   Jamen det gik rigtig godt første gang og så må jeg desværre indrømme, at vi rendte ind i ferien og ikke kunne ramme den cyklus, som det anbefales at foretage skylningerne efter i bogen. Derfor har jeg kun gennemgået en skylning, men har bestemt ikke afsat projektet. Der skal blot bedre og længeresigtet planlægning til 🙂
   Spørger du i lægeverdenen, så kan galdeblæren undværes, men spørger du i den mere alternative verden og læser i bogen her, så vil det have sin “pris” på længere sigt.
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *