EmediateAd
Sund for Sjov

Ferie-kit 2013: Ferie uden rammer – hvad gør man så?

30 juni , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Tips til varigt vægttab - Tags: , , , ,

Hjemme hos os har vi en feriedrøm! Vi drømmer om at holde fri i 2 måneder og køre ned  gennem Europa og bare se verden … eller i hvert fald Europa … og bare været styret af lyst. Hvor har vi lyst til at køre hen i dag? Hvad har vi lyst til at se? Har vi lyst til at vandre i dag? Har vi lyst til at tage til stranden?

Lyst, lyst, lyst…  Hvor tit sker det egentlig, at vi ”bare” lader os styre af lyst – uden at få dårlig samvittighed
bagefter?

Med en mand som efter en by-pass operation og blodprop har været ude og inde af sygedagpenge systemet i snart 3 år og en holdning til livet, hvor fritid sammen med børnene tæller højere end penge, så kan det godt være lidt svært at spare sammen til sådan en drøm, men det betyder jo ikke, at man skal smide den i skrællespanden. Så i stedet for springer vi ud i en tur gennem Jylland i vores gamle bus – styret af lyst. Vi aner ikke, hvad vi skal i Jylland, hvor vi skal  sove, hvor vi skal tisse, hvad vi skal spise osv. og det kan jo godt skabe lidt angst for et kontrolmenneske.

Derfor er jeg begyndt at gøre mig nogle tanker om mad til turen, så jeg rent faktisk kan være i nuet uden hele tiden at spekulere eller gå for meget på kompromis med den mad, som jeg har det bedst med at spise. Og de tanker må du selvfølgelig gerne tage del i og bruge som du har lyst…

1. Jeg skal helt sikker have frisk frugt, en urtekniv og et glas med nødder med. Så har jeg altid noget ”rigtig” mad ved hånden, hvis de andre skulle få lyst til morgenbrød fra bageren.

2. Kokosolie og peanutbutter skal også med. Begge dele kan holde sig uden at stå på køl og jeg elsker en ½ skive multikernerugbrød eller nøddebrød med kokosolie, peanutbutter og skiver af banan på toppen. Tomater, agurker og sikkert også nye gulerødder kan jeg altid finde i en lille bod ved vejen, så det behøver jeg ikke tage med.

3. Et par gode vandresko og en sund drikkedunk til vand og åh ja selvfølgelig en god rygsæk til vi skal ud og vandre i det
jyske.

4. En god bog som jeg kan slappe af med – hvis jeg får lyst. Jeg kan slet ikke slippe ”Livets hormoner”, så den må helt
sikkert med, men jeg har også netop modtaget en ny bog om meditation, som jeg overvejer at tage med.

5. Lidt strikketøj tror jeg også kommer med. Jeg har netop lært vores piger at fingerstrikke og de er helt vilde med det, så et par nøgler garn til dem og måske et par stikkepinde og et nøgle til mig selv – det er så dejlig afslappende!

Det var vist det – åh ja en tandbørste og en pakke Bio Gaia skal sikkert også med, men så er jeg også klar!

Jeg er jo ikke taget af sted endnu, så har du et tip eller to som absolut med for at gøre det til et top tunet ferie-kit, så del dem endelig!

Tilbage

6 kommentarer


 1. jun 30, 2013
  10:44 am

  Jane

  Lyder som en skøn ferie, Charlotte. Jeg drømmer også om at rejse rundt i længere tid. Måske næste sommer, hvis økonomien tillader det.

  Og super feriekit, dér!


  • jun 30, 2013
   11:10 am

   sundforsjov

   Tak Jane 🙂 Alt er muligt – hvis nu vi tankens kraft ind og bruger masser af visualiseringskraft og netop er i energien (som jeg tænker, vi kan være på ferien), så siger “loven om tiltrækning” jo, at det nok skal ske 😉 Kram Charlotte


 2. jun 30, 2013
  1:34 pm

  Trine

  De der snackpølser fra Hanegal er altså også gode i en snæver vending:-) Rigtig god ferie!


  • jun 30, 2013
   3:49 pm

   sundforsjov

   Super ide Trine!! Dem er jeg sikker på, at mine børn vil være vilde med 🙂 🙂 Takker!! Og rigtig god ferie til dig og dine 🙂


 3. jul 1, 2013
  6:33 pm

  Bettina Christensen

  Det lyder jo rigtig hyggeligt 🙂 må jeg foreslå at turen til Jylland går over Langeland, find et lille fiskeleje/en lille havn og brug nogle timer på at fange krabber med en snor og en tøjklemme – en dejlig sjov oplevelse for hele familien 🙂 de skal naturligvis sættes ud igen…knus til Jer.


  • jul 2, 2013
   6:11 pm

   sundforsjov

   JA dét må du 🙂 Det er da en super ide Bettina. Jeg kommer sådan til en tænke på en ferie på Sandager Næs Camping, hvor vi også fiskede krabber. Det var så hyggeligt 🙂 Krammer til dig og dine

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *