EmediateAd
Sund for Sjov

Har du lagt budget for din ferie?

Sommerferien har lagt sig over landet og det kan nemt komme til at koste lidt mere på bankbogen. Men hvad mange ikke tænker over eller vælger at ignorere, er, at det faktisk også komme til at koste ekstra på badevægten.

Det kan være helt naturligt at gøre sig nogle økonomiske overvejelser om, hvor mange penge en ferie må eller kan koste, og den samme øvelse kan være super i forhold til vægten.

Hvad må din sommerferie egentlig koste?

Må den koste 2 kg? 5 kg? eller vil du hellere ”spare op” og tabe dig 1 kg eller 2 kg? Hvad er realistisk at sætte sig som mål ud fra de planer, som du har lagt for din ferie?

Måske tænker du, det gider du overhoved ikke bekymre dig om! Du vil holde ferie og slappe af – helt af! OG det er jo helt okay, men hvis du har det sådan, så prøv bare et øjeblik at spørge dig selv, hvad det egentlig er, du vil slappe af fra?

Er der noget i dit liv, som du næsten ikke kan vente med at holde en ”pause” fra?

Noget som du inderst inde flygter fra?

Uforløste drømme og forventninger som du bliver ved med at dunke dig selv i hoved med?

Har du for travlt?

Har du påtaget dig for meget stress, ansvar og kontrol?

Savner du samvær og nærvær med din familie og lider du måske lidt af skyldfølelse?

Kunne det tænkes, at der måske var en årsag til, at du ”bare vil slappe af”, at du i virkeligheden har brug for at ”kigge” på dit liv og tage det op til overvejelse i stedet for at skubbe det hele på afstand og ”give slip”?

Det er blot tanker herfra, og du kan bruge dem, som du har lyst. Der er intet, som er rigtigt eller forkert – det vigtigste er, at det du gør, er rigtigt for dig. At du er styret af ægte lyst og ikke en skjult frygt eller flugt.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *