EmediateAd
Sund for Sjov

Senior Sundhed – simpelthen en oplevelse

Jeg MÅ simpelthen dele min hverdag og et par billeder fra mit og forstander Mette Grønnegaards 14 dages sundhedskursus på Højskolen Marielyst med jer. Det er intet mindre end livsbekræftende at se så mange seniorer give den gas og tage ny viden til sig.

I sidste uge tog vi hul på 14 dages undervisning i valgfaget Sund og Stærk. Jeg har hovedsagelig stået for den teoretiske del og undervist i blandt andet kost, blodsukker, tanker, hormoner, motion, vaner mm., men i fredages fik jeg også æren af en mere praktisk del.

Jeg havde cirkeltræning og afspænding med holdet. Der blev både danset til “vi maler byen rød” og “træk en gammel sweater på” og det var intet mindre end en fornøjelse.

Det er simpelthen så livsbekræftende at se mennesker i den tredje alder give den fuld gas.

Først på ugen havde vi 12 kamp med leg og konkurrencer og her overraskede en af deltagerne mig i den grad ved at sætte i løb med sin rollator! Hold da op!! Hun måtte simpelthen have en præmie for holdets mest overraskende indsats.

I dag tager vi hul på uge nr. 2 og jeg kan kun sige, jeg glæder mig. Jeg glæder mig inderligt over at se så mange aktive mennesker og der er ingen tvivl om, at det har en stærk motiverende effekt på mig i forhold til at passe på mig selv og mit helbred, så jeg kan opretholde samme energi, gejst og livsglæde som rigtig mange af de skønne deltagere har!

Tilbage

4 kommentarer


 1. jul 8, 2013
  11:48 am

  Stine

  Ej hvor der det fedt!! Og virkelig et dejligt indlæg at læse 🙂 Kan lige se for mig hvordan løb med rollator har set ud -skønt!


  • jul 8, 2013
   1:12 pm

   sundforsjov

   Så fantastisk Stine og virkelig, virkelig overraskende – på den gode måde 🙂 🙂


 2. jul 10, 2013
  2:38 pm

  Jonesey

  Hvor er det både morsomt og ikke mindst livsbekræftende og smukt på samme tid, det gjorde lige dagen lidt bedre – tak 🙂


  • jul 10, 2013
   6:14 pm

   sundforsjov

   Hvor skønt at høre – selv tak 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *