Lækre lakrids-is – hvem kan modstå det?
Jeg kan i hvert fald ikke!
Jeg er blevet medlem af en Detox gruppe på Facebook, som Pernille Damore står bag. Og jeg skal da lige lov for, at det er en spændende gruppe med masser af inspirerende medlemmer!
En af gruppens medlemmer Jeanette Kjeldgaard – Holistisk Coach- slog for nylig et billede op af lakrids-is uden mælk og sukker … og det skulle da prøves.
Jeg havde vores yngste datter med på legen, så isen ikke blev for stærk, så vi kom ikke helt samme mængde lakrids i som anbefalet, men nemt var det og her kommer vores variant:
- 1 dåse økologisk kokosmælk
- 5 dadler
- 1 spsk. engelsk lakridspulver
Sådan:
Kom dadlerne og lidt af kokosmælken op i en skål og blend med en stavblender til dadlerne er hakket i bitte, små, fine stykker. Tilsæt resten af kokosmælken og blend lidt ekstra. Rør til sidst lakridspulveret i og smag til (kom evt. lidt mere pulver i, hvis du er til en kraftigere smag).
Hæld ladridsmassen op i små is-forme (det passede lige med 8 is til denne portion). Sæt formene i fryseren og allerede efter et par timer er de klar.
De kunne jo laves inden en strandtur, så de er klar til at nyde efter en dejlig varm dag på terrassen.
Tilbage