EmediateAd
Sund for Sjov

Pause! – Nyd sommeren og find ind til dig selv

Du har måske lagt mærke til det? Blogindlæggene har været mere sporadiske gennem den seneste tid. Jeg har haft ekstra travlt med undervisning og et lille online projekt, som jeg vil have færdig – NU!

På utallige forespørgsler har jeg sammensat en kostplan, som snart kan købes online. Jeg har været længe om at give mig (var der nogen som sagde stædig?), fordi jeg ikke er fortaler for kalorietabeller og stramme kostplaner (det skaber kun stress og det skal vi ikke have).

Det er lykkedes mig at finde et fint kompromis, hvor jeg kombinerer min tallerkenmodel med ny inspiration og trin-for-trin anvisninger til, hvordan man på en nem og overskuelig måde tilbereder sunde, nærende og slankede retter til en travl hverdag. Men ligesom alt andet kræver det fokuseret arbejdet og derfor bliver der stille her på bloggen den  næste måneds tid.

Er du nysgerrig kan du dog lige få et smugkig på et par mellemmåltider her…

Et varigt vægttab handler dog om meget mere end kost og kalorier. Af samme grund vil jeg råde dig til, at du at bruger sommeren og liggestolen (eller hængekøjen) på at mærke dig selv og din hverdag. Mærk om der er noget, som du har lyst til at lave om på?

Er der arbejdstider, arbejdsfordelinger eller måske indre begrænsende overbevisninger, som skal ”knækkes”, så du kan blive bedre (eller endnu bedre) til at nære dig selv med motion, afslapning, sund søvn m.fl. som også har en positiv indvirkning på din krop og din evne til at gå sundt og sikkert ned i vægt?

Hvis ja… så har jeg fundet et par gamle indlæg frem, som du flittigt kan bruge løs af hele sommeren.

Øvelse 1: Start med kærlighed

Øvelse 2: Lyt til dit indre barn

Øvelse 3: Slip gamle og begrænsende overbevisninger

Syntes du en måned er lidt for lang tid uden nyt og at det bliver lidt for stille, så kan du hoppe ind på min Facebook side. Der kommer sikkert en lille opdatering nu og da.

Jeg ønsker dig masser af sundhed, selvkærlighed og succes med din sommer og de ting, som du gør for dig selv.

 

Tilbage

4 kommentarer


 1. jul 18, 2013
  9:33 am

  Jane

  Årh så fint! Og rigtig god sommer til dig, søde og smukke Charlotte! <3


  • jul 18, 2013
   9:50 am

   sundforsjov

   Tusind tak kære Jane og mange gange lige over :-* Håber virkelig du nyder ferien og endnu en dejlig kreativ proces med din bog nr. 2 – glæder mig til den 😉 Krammer <3


 2. jul 18, 2013
  10:57 am

  Dorte Petersen

  God ferie herfra. Jeg selv starter på 3 ugers ferie i morgen.
  Jeg glæder mig til din kostplan.
  Har du tænkt mere over det med den afspændingscd?
  Tænker tit på din afspænding i træningscenteret, med farverne rundt i kroppen 🙂


  • jul 18, 2013
   11:25 am

   sundforsjov

   Tusind tak søde Dorte 🙂 Jeg har sendt dig flere tanker i dag – uha benene er ømme efter Møns Klint!!
   Jeg har ikke glemt CD’en og hvor er det dejligt, at du stadig minder mig om den og fortæller, at du var glad for farverne 🙂 Jeg krydser fingrer for, at den kommer sidst på året.
   Kram Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *