EmediateAd
Sund for Sjov

4 x frokost på ferie … eller farten

Egentlig er disse forslag til frokost baseret på ferie, men de kan sagtens bruges som en nødløsning på farten, hvis du ikke har fået frokost med, hvis mødet har trukket ud på arbejdet eller hvis du har siddet i kø på mortorvejen og bare er møjsulten, når du kommer frem/hjem.

For at gøre det helt klart, så er sammensætningen af disse frokoster ikke lig med optimal sundhed (altså den bedste og sundeste løsning). Det er simpelthen for svært at praktisere hele tiden og jeg gider ikke være en surmule, når vi er på ferie, fordi jeg ikke lige kan få den mest optimale mad. Jeg er meget bevidst om at lade ”offerrollen” blive hjemme og i stedet vælge min mad ud fra de bedst mulige kompromiser. Mit udgangspunkt er mad, som gør mig mæt og som samtidig består af noget grønt tilbehør.

Her kan du se fire muligheder:

”I sommerhuset” er det nemt nok. Her var der køleskab, så frokosten blev en salat med det, vi nu lige havde. I dette tilfælde hjertesalat, gulerødder, friske ærter, friske hindbær, hasselnødder og et stykke stegt kalkun fra aftensmaden dagen før.

Ved ”Råbjerg Mile” fandt vi en Fakta butik. Her kan man næsten altid finde en frisk salat. Frokostsalaten her består af revet hvidkål og gulerod med noget dressing af en art. Jeg spiste hele salaten sammen med lidt af dressingen og en pakke kyllingepålæg ved siden af.

”I Fårup Sommerland” blev løsningen en ristet pølse, rå løg (okay jeg spiste altså ikke alle dem, du kan se på billedet, men damen i butikken ville mig det bare så godt!) og en pose friske ærter.

”Ved vesterhavet” fandt vi en Aldi butik. Vi havde noget multikernerugbrød til overs, så jeg købte en pose salat, nogle tomater og syndede med en lille skive ost (jeg tåler ikke mælk så godt, men denne her ost med grønne peberkorn er bare ikke til at stå for).

Pris – på vægten altså – efter 14 dages ferie = + 100 g – det er da okay, hvis du spørger mig!

Har du gode tips eller ideer til frokost på ferie, på farten eller i hverdagen, så vil jeg elske, hvis du vil dele dem med os!

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *