EmediateAd
Sund for Sjov

Leg dig i form med GEOCATCHING

Har du svært ved at få familien op af sofaen, når det endelige er blevet weekend eller er du bare træt af, at dine unger altid brokker sig, når de hører ordet motion, så skulle I prøve GEOCATCHING.

”Tag noget – giv noget”, sådan lyder en geocatchers kodes.

Legen går ud på, at du skal finde skatten, tage et lille stykke af den og så ligge noget nyt til den næste, som kommer fordi. Det er da genialt, hvis du spørger mig.

Hjemme hos os er det fast, at vi har familiemotion på programmet hver weekend, men ærlig talt var jeg ved at være godt træt af, at høre brok, hvis vi bare skulle på stranden og gå tur. Der er aldrig noget galt, hvis den står på en tur i svømmehallen eller da vi var på ferie og pigerne rendte op og ned af den kæmpe sandbakke Råbjerg Mile. Så jeg tænkte, at det måske var ”indpakningen”, som trængte til et nyt look.

Og så var det, at jeg hørte om Geocatching. Skattejagt for hele familien.

Vi skal ud i det blå sammen enten på gå-ben eller på cykel og finde en skat sammen og det kan gøres over hele verden – det vil sige, også når vi er på ferie.

Konceptet startede tilbage i maj 2000, hvor Dave Ulmer, en amerikansk ITingeniør gemte en beholder med en logbog og nogle nytteting i en skov nær Beaver Creek i Oregon. Da han kommer hjem lægger han beholderens position ud på nettet og opfordrer andre til at finde skatten med ordene: ”Tag noget. Efterlad noget. Skriv i logbogen. God fornøjelse”. Skatten blev hurtigt fundet, flere kom til og en leg var startet.

Vi er hoppet med på legen og her kan du se, hvordan det ser ud.

Én skat var ikke nok, vi måtte ud og finde to, da først vi kom i gang. Og flere venter på os derude.

Hvad gør du for at holde dig selv og familien i gang med på en god, sjov og motiverende måde?

Tilbage

2 kommentarer


 1. sep 8, 2013
  2:14 pm

  Jane

  Jeg har virkelig længe gerne ville prøve det, men jeg kommer fra det gang på gang. Mine børn ville ELSKE det! Det er hermed på listen for efteråret!


  • sep 8, 2013
   2:21 pm

   sundforsjov

   Det kan virkelig anbefales Jane 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *