EmediateAd
Sund for Sjov

Fri som fuglen og omelet til store og små

Som du måske bemærkede, var min blog nede mellem tirsdag og onsdag. Årsagen er, at mit samarbejde med firmaet Web HQ ophørte og at webhotellet (som det så fint hedder), skulle rykkes tilbage i mit navn.

For godt et år siden (hvis ikke det er mere, tiden løber fra mig) indgik jeg et samarbejde med Web HQ, hvor jeg sagde ja til, at de måtte kontakte mig og tilbyde mig muligheden for at skrive sponserede indlæg, som jeg kunne tjene en lille sum penge på. Sagen er dog, at jeg endte med at takke nej hver eneste gang, fordi jeg havde svært ved at stå helt inde for produktet eller jeg ikke kunne se dets relevant for mine læsere og at det i bund og grund var vigtigere for mig, at holde min troværdighed end det var at tjene lidt ekstra på bloggen.  Det blev derfor en underskudsforretning for Blog hq, som for nylig ønskede at ophæve samarbejdet, så alt er endt lykkeligt.

Dog har jeg fået et problem med min blog, som ikke længere vil vise alle sider og det giver mig nogle problemer i forhold til at komme videre med salget af min e-kogebog. Sidder der nogen it eksperter og læser med så fortæl mig meget herne hvad ”HTTP 403 forbudt” betyder og hvad jeg gør ved det???? (tak!!)

Nå med nok om alt det!

Du skal også have noget med dig herfra i dag og jeg tænker, at det bliver en omelet som både kan bruges til store og små. Omeletten er super enkel at tilberede og fyldet kan varieres igen og igen.

Du skal bruge:

 • 2 æg
 • 1 tsk. smør/kokosolie/olivenolie

Sådan:

Pisk æggene sammen i en lille skål. Varm en pande op til middel varme med lidt fedtstof på og steg dernæst din æggemasse til en omelet/pandekage.

Fyld:

 • Fyld til min omelet består af hakkede tomater, olivenolie, frisk chili, frisk koriander og et drys havsalt.
 • Pigerne gad ikke tomater, de var mere til en børnevenlig udgave, så deres fyld blev i stedet banan i skiver, friske blåbær og et drys stødt kanel.

omeletJeg elsker denne nemme omelet og spiser den gerne sammen med en rest grøntsager. For år tilbage kunne jeg næsten brække mig af grøntsager – især kogte, fordi jeg havde tvunget mig selv til at spise dem, når jeg var på slankekur, men i dag elsker jeg dem virkelig.

Jeg tvinger aldrig grøntsager i mig selv længere. I stedet spiser jeg dem af lyst, fordi jeg elsker den energi, som jeg får af dem, den stabilitet som de tilfører mit blodsukker og positive indvirkning, som de har på min fordøjelse. Jo mere grønt, dets bedre har jeg det og gerne sammen med en god olie.

Tilbage

4 kommentarer


 1. sep 6, 2013
  4:48 pm

  Jane

  Tillykke med flytningen! Min gik smertefrit med undtagelse af at jeg har en kæmpe mængde billeder på gamle indlæg, der er forsvundet 🙁

  Mit efterår er helt tovligt og jeg har nærmest ikke en ledig dag, før vi når november. Men lad os få en dag i kalenderen til november, hvor vi kan tage en fælles hjemmearbejdsdag med blogging og sparring 🙂


  • sep 7, 2013
   11:29 pm

   sundforsjov

   Øv Jane… det lyder ikke rart. Det har jeg ikke tjekket op på.
   Det lyder skønno med en hjemmearbejdsdag med sparring. Jeg slår på tråden mandag, så vi kan få en dag i kalenderen. Glæder mig allerede 🙂
   Kram C


 2. sep 7, 2013
  7:02 pm

  Dorte Petersen

  Hej Charlotte.

  Jeg laver til tider omelet om morgen, når det ikke er “scamble” æg.
  Mit fyld i omeletten er næsten altid lidt gul feberfrugt, en halv tomat og 1 dl ærter.
  Savner tit noget forandring, men det kunne jo så godt være blåbær.
  Tænker bare at smagen skal hænge sammen med ægget.
  Knuz.
  Dorte


  • sep 7, 2013
   11:30 pm

   sundforsjov

   Uhmm Dorte det lyder nu også rigtig godt. Jeg syntes næsten alt går godt til smagen af æg 😉
   Krammer Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *