EmediateAd
Sund for Sjov

ENDELIG: E-kogebogen ”Slut med Slankekure – Bliv Sund for Sjov”

E-kogebog bloggen

NU er den her: min første e-kogebog ”Slut med Slankekure – Bliv Sund for Sjov”.

Det har været en lang proces – især med alt det tekniske, men nu er det også på plads.

Kogebogen er som nævnt elektronisk, og det er der en særlig fordel ved. Du skal ikke vente på, at bogen kommer med posten eller bevæge dig i boghandlen for at få fingre i den. Den er her, lige nu, og du kan downloade den på din egen computer (og være i gang om 5 minutter med at kigge, snuse, læse, blive inspireret og ja.. hvem ved, handle ind til aftensmaden efter bogen, hvis det passer dig).

”Slut med Slankekure – Bliv Sund for Sjov” er ikke ”bare” en ny kogebog med opskrifter. Det er også en e-bog, hvori du får indsigt i, hvorfor en sund livsstil og et varigt vægttab ikke ”bare” handler om at tælle kalorier. Du lærer, hvorfor du bliver sulten kort tid efter, du har spist og hvordan du kan sammensætte dine måltider, så du bliver rigtig mæt, får ro i maven og knækker trangen til sukker og søde sager.

Udover en simpel tallerkenmodel og 40 sunde opskrifter på mættende morgenmad, frokost med masser af grønt og simpel aftensmad, indeholder e-bogen tips og gode råd til, hvordan du bevarer fokus og stadig formår at spise sundt på de dage, hvor arbejde, fritidsinteresser og familie har det med at fylde godt op.

Du kan læse alt om e-kogebogen her

Gider du ikke alt det med læsningen og vil du bare have fingrene i e-kogebogen med det samme, kan du klikke her:

Jeg giver 50 % på e-kogebogen den kommende uge – helt præcist til og med på fredag i næste uge kl. 12.00.

Håber du får en dejlig weekend og husk, jeg vil stadig elske at høre din stemme i debatten om sundhed – der har været lige lovlig stille (læs helt stille), hvis du spørger mig.

PS. Sidder du og beundrer mit nye, smukke logo i headeren, så kan jeg fortælle, at det denne fantastiske kvinde, der står bag og jeg kan varmt anbefale hende!

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *