EmediateAd
Sund for Sjov

Om branding og om at gemme sin personlige styrke væk

09 oktober , 2013 - af sundforsjov - Kategori: Selvudvikling - Tags: ,

Det er noget underligt noget, det her med at være selvstændig. Ikke nok med at jeg læser, lærer, praktiserer og videreformidler en masse viden om selvudvikling, det at drive egen virksomhed er for mig personligt også selvudvikling på højeste plan.

I sidste uge var jeg ”kanin” for en deltager på en clairvoyantuddannelse, og jeg må sige, at det gav stof til eftertanke og til selvudvikling. Da vi under clairvoyancen kom ind på mit arbejde og min virksomhed, var det budskab, der trådte igennem, at min markedsføring ikke stemte helt overens med mine unikke kvaliteter, og at det var med til at blokere for flowet i min virksomhed. Det var som om, jeg ikke fik mig selv nok frem og ikke fik synliggjort, hvad det var, som er unikt ved mig og den måde hvorpå jeg udfører mig arbejde – med andre ord, jeg havde ikke styr på mit brand.

Og her er det så, at selvudviklingen kommer ind i billedet, for skal man kunne brande sig selv, så kræver det, at man kan se sine egne, unikke kvaliteter. Og det kan ærlig talt være lidt af en (læs kæmpe) udfordring.

”Du siger jo ”varigt vægttab”, men det siger jo ikke rigtig noget om dig alligevel”, sagde den kære mand til mig. Og av for filan da… han havde jo ret. Det siger ikke en pind om, hvad det er, som er unikt ved mig og min måde at arbejde på.

Og lige der opdagede jeg, at jeg i min formidling var faldet i den fælde, som så mange også falder i. Den fælder der hedder, at vi har så travlt med at fremvise vores faglige kvaliteter og referere til videnskabelige studier og det er da også fint nok, men det kan vi jo gå hen til en hvilken som helt anden og høre, som arbejder indenfor samme felt – altså med kost, livsstil, vægttab osv.

Så de sidste dage har jeg rodet godt og grundigt rundt i mig selv og spurgt både familie og klienter, hvad der er, som får dem til at kontakte lige netop mig. Og resultatet det kan du se, hvis du klikker på ”om charlotte” eller “om bloggen”.

Og så er det, jeg bliver rigtig nysgerrig og godt kunne tænke mig at høre fra dig! Hvad får dig til at hænge på her på bloggen? Er det kostrådene? Er det de nyeste studier? Er det følelserne, tankerne og vanerne? Eller er det de personlige historier? Hvad kunne du godt tænke dig mere af, hvis du kunne bestemme?

Tilbage

16 kommentarer


 1. okt 9, 2013
  8:02 am

  Jane

  Altså, jeg er her jo fordi jeg nærmest er hemmeligt forelsket i dig! 😉 Du er et af de mest karismatiske mennesker, jeg nogensinde har mødt. Din udstråling er virkelig helt utrolig. Faktisk synes jeg slet ikke, du kommer nok til din ret igennem det skrevne medie. Du burde lave flere videoblogs eller være mere på TV.

  Jeg kan desuden godt lide, at din metode og tilgang er holistisk, kærlig og ikke-hysterisk. Du har en fin evne til at se ind bag folk. Og den evne og tilgang synes jeg er ret unik i hele “slankebranchen”.

  Vinder jeg lige prisen for dagens bedste kommentar? Det håber jeg 😉


  • okt 9, 2013
   10:49 am

   sundforsjov

   Åh tag den, sir’ jeg bare. Så fik jeg sgu svar på tiltale 🙂
   Om du vinder dagens bedste kommentar er ikke lige til at sige, men jeg skal da lige lov for, at du vandt mig og ramte mig lige i hjertet <3
   Kærligst Charlotte


 2. okt 9, 2013
  11:47 am

  lisemtc@bluewin.ch

  Jeg kommer tilbage til din side, fordi du får hele mennesket med, kærligheden og omsorgen for sig selv – Det synes jeg er ret unikt! Det er nok særligt de mere holistiske indlæg jeg bliver inspireret af. Men også det løbende arbejde med sig selv, at livet er en konstant udfordring og at vi aldrig bliver færdige med at arbejde med os selv – hverken på den ene eller anden måde.

  🙂 Lise


  • okt 9, 2013
   12:11 pm

   sundforsjov

   Kære Lise
   Skøn feed back – tusind tak 🙂 Jeg hæfter mig især med, at du kommer tilbage pga. de holistiske indlæg og det glæder mig rigtig meget. Det skal vi have mere af for dem elsker jeg altså også!
   Kærligst Charlotte


 3. okt 9, 2013
  4:15 pm

  Gurli

  Kære Charlotte
  Det var dog en unik mulighed for at skrive lidt til dig!! Jeg er bange for, at jeg ikke kan huske det hele…. Når jeg vender tilbage igen og igen er det fordi:

  Indholdet i det du skriver, går lige i mit hjerte. Du sætter ord på det, der er så svært i mit forhold til mad og til livet i det hele taget. Du kender mig ikke og alligevel har jeg oplevet MANGE gange, at jeg lige må forbi din blog, fordi der igen er et eller andet, der spænder ben for mig mht mad og følelser. Når jeg så kommer ind på din blog, er der OFTE et indlæg, der beskriver lige det, som jeg slås med!! Dit indlæg om viljestyrke, om hvor mange procent af hjernens kapacitet, der er vaner og hvordan man presses over i vanerne, om impulsspisning osv. Det er ord, som jeg har manglet i mange år!!! Jeg læser MANGE madblogs, men ingen der, som du, taler lige til mig og det der er svært i mit forhold til mad og følelser.
  God vind med dit projekt.
  Mange hilsner
  Gurli


  • okt 9, 2013
   8:20 pm

   sundforsjov

   Kære Gurli
   Hvor er jeg glad for, at du greb muligheden 🙂 Det er simpelthen så rart at høre, at jeg rører ved noget i dig. Det glæder mig virkelig! Altså virkelig!
   Tusind tak for den gode vind.
   Kærlig hilsen Charlotte


 4. okt 9, 2013
  4:37 pm

  Pernille Mathiasen

  Kære Charlotte, jeg kommer din side, dels fordi jeg “kender dig” via mit online forløb hos dig og synes jo du er en fantastisk person og coach. Men jeg faldt over din side fordi du netop har en anderledes tilgang til tingene og ikke blot er en “tør kiks”, der fortæller hvad man skal og ikke skal, men blot appellerer til ens sunde fornuft.

  Men med mine marketing-briller kan jeg godt se at der mangler noget “Content marketing”, som det hedder. Det vil sige at du skal markedsføre dine værdier og dine gode historier i dit produkt og ikke kun produktet. Du skal sælge med følelser og informationer, der får folk til at forstå dig, hvad du kan og hvorfor du gør det og evt. hvad folk får ud af det, så sælger varen sig selv 🙂

  Stort kram herfra


  • okt 9, 2013
   8:22 pm

   sundforsjov

   Kæreste Pernille
   Ej jeg kom altså lige til at grine, da du brugte ordet “tør kiks” 🙂 🙂
   Fedt at du lige gider bruge dine markedsføringsbriller. For der rammer du mig og der har jeg helt sikkert mere, som jeg sagtens kan arbejde videre med. For det er jo også en super spændende vinkel at arbejde med. Tak Pernille.
   Kram og tanker <3 Charlotte


 5. okt 9, 2013
  7:07 pm

  Jette

  Hej Charlotte
  Jeg kommer efter det hele ; ) Og så synes jeg det lyder så godt det Jane skriver om din personlige udstråling, at jeg bliver nysgerrig efter om man kan se dig live nogen steder på nettet?
  : )
  PS! Jeg håber det hjælper at du valgte at bruge dit fulde navn som en del af dit logo ; )


  • okt 9, 2013
   8:27 pm

   sundforsjov

   Kære Jette
   Fantastisk at høre og hmmm nej faktisk har jeg ikke været flink til at dele mig selv live på nettet. Der findes kun dette klip https://www.facebook.com/photo.php?v=673428682667635&set=vb.230803206930187&type=3&theater MEN jeg har taget Janes ord til mig – min kusine og min veninde har sagt det samme. Nogle gange skal jeg bare have det ind med en skovl 😉
   Og Jette jeg er SÅ glad for mit skønne, skønne logo. Dét er mig! Jeg venter bare på din regning, så du kan få noget igen 🙂
   Kram Charlotte


 6. okt 10, 2013
  7:59 am

  frk. sveske

  Kære Charlotte,
  Jeg prøver lige igen – min kommentar blev væk 🙁
  Jeg elsker din blog for at tage ‘hånd om’ den mentale sundhed. Den holistiske tilgang til vægttabet er ret unik og din formidling er fantastisk.
  Dine indlæg om faldgruber, tanker etc. ifht. varigt vægttab (og generelt i livet) rammer ofte plet hos mig (genkendelse og øjenåbner, tak for det).
  Desuden er det guld værd, at du vil dele ud af dine personlige historier og erfaringer.
  KH
  – frk. sveske


  • okt 10, 2013
   8:06 am

   sundforsjov

   Kære frk. sveske
   Mærkeligt med kommentarer!! Men altså hvor er det bare fantastisk at få alle disse tilbagemeldinger og få et endnu bedre indblik i, hvor det lige præcis er, at jeg “rammer” og rører <3 – det siger jeg i hvert fald også tak for!
   KH Charlotte


 7. okt 10, 2013
  1:06 pm

  Rikkeprikke

  Jeg havde det lidt på fornemmelsen, og jeg fik det bekræftet da jeg sidste uge var så heldig at bruge mange timer i træk med den skønne Jane. DU kommer ikke langt nok ud over skærmen, for det er DIG, der er grunden til jeg kommer tilbage igen og igen. Jeg er helt overbevist om, at du kan noget særligt, som “de andre” ikke kan, også selvom jeg sikkert kunne læse meget af det du skriver andre steder. Du giver dig virkelig meget, du stråler af omsorg og oprigtighed, jeg ville bare ønske, du kom mere til din ret.
  God ide med noget skærm tid, så får man nok en bedre fornemmelse af dig. Ikke at JEG er i tvivl, men til gengæld er det heller ikke mig, du tjener lønnen på, og den slags skal man jo også have fat i, du har jo en forretning, der skal køre 🙂
  Men i hvert fald, så er det lige præcis dig, der får mig til at vende tilbage 🙂


  • okt 10, 2013
   1:37 pm

   sundforsjov

   Kære Rikke
   Du rammer helt sikker ned i et punkt – i en af mine egne begrænsende overbevisninger – som jeg i den grad kommer til at arbejde mere med. For det du sikkert fornemmer er en gammel tvivl på mig selv – på at det jeg siger er rigtigt og ikke bare noget “pjat”, som jeg ofte har hørt. Det er ikke en tvivl, som jeg er begrænset af i mit arbejde, men det kan jeg se det er, når det skal vises i billeder. Det sker bare et eller andet!. Der skal vist lige have en ordentlig omgang tanke felt terapi og healing og så ja, så skal det udfordres. Jeg kommer – ud over skærmen og måske allerede i morgen 😉
   Tak for dine skønne, skønne ord Rikke.
   Kærlig hilsen Charlotte


 8. okt 10, 2013
  3:11 pm

  Dorte Petersen

  Kære Charlotte

  Før den 4. september 2012 kendte jeg dig ikke, om jeg ville have opdaget din blog via søgning på nettet, måske.

  Men jeg er taknemlig for at jeg meldte mig på dit kursus. Så i den forbindelse hørte jeg om din blog.

  Hvorfor jeg kigger på din blog er blandet. 50 % er dine kloge ord, 10 % er dine opskrifter og 40 % er dine personlige historier. Det er så befriende at læse om ”problemer” som er magen til dem jeg selv går og tumler med. At få gode råd til at håndtere det som vi alle nok har døjet med; vægten, mentalt og kosten.

  Hvis jeg skulle ønske noget ”nyt” på din side, hmm, svært, men evt. noget med nem mad når jeg er på tur, som ikke skal være på køl.

  Jeg synes at du gør et fantastisk stykke arbejde for at hjælpe andre.

  Du er min engel, du gav mig håbet tilbage 


  • okt 10, 2013
   8:02 pm

   sundforsjov

   Åhh kære Dorte. Jeg får helt tårer i øjnene. Jeg ser på din (min) smukke engel hver dag. Den står i mit køkken og jeg er så taknemlig for, at jeg måtte være en del af din vej <3 Kærligst Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *