EmediateAd
Sund for Sjov

Så kan du se giraffen!

Så er den her… den første you tube video med mig … nu kan du se giraffen … live!

Jo, jo jeg har skam lyttet og taget alle jeres fantastiske ord og kommentarer til mig og flere af dem er gået langt ind i hjertet <3

Så langt at jeg nærmest måtte trække stikket ud i går og give mig tid til at tage det hele ind og mærke rigtig efter. For hvad handler alt det her egentlig om? Hvorfor har jeg stadig et behov for at gemme mig lidt væk?

Det handler selvfølgelig om et gammelt mønster.

Førhen havde jeg jo en tryk overfrakke af fedt, som jeg kunne gemme mig bagved. Det kunne jo være for farligt og smertefuldt at stikke hovedet for langt frem og måske blive afvist. Fedtet røg og en ny frakke af faglighed kom på i stedet – ikke at jeg vil være den foruden, sådan skal det ikke forstås. Men vil jeg videre, så er jeg nød til at konfrontere det gamle mønster, smide frakken og hoppe helt derud, hvor en del af mig og min hjerne stadig tror, der er farligt.

Det tager jeg så første skridt til i dag. Tak for sparket alle sammen!

Tilbage

8 kommentarer


 1. okt 11, 2013
  10:05 pm

  Jette

  Eeej hvor fint… jeg forventede lige at høre lidt lollandsk dialekt, men synes mere der var en snart af jydsk, kan det passe? Du er meget smuk og det var rigtig inspirerende at lytte med. Jeg må prøve at tænke noget godt om mig selv – tak : )


  • okt 12, 2013
   12:05 am

   sundforsjov

   Kære Jette
   Tak <3 Og ja det er ikke første gang, jeg hører det med den jyske dialekt. Den burde være fra Falster… måske jeg har været jyde i et tidligere liv 😉
   KH Charlotte


 2. okt 12, 2013
  1:06 pm

  Louise

  SO true og meget inspirerende at “se giraffen” tak for du turde tage chancen. Bliver altid meget eftertænksom efter dine indlæg – det her ingen undtagelse. God weekend herfra <3


  • okt 13, 2013
   7:41 pm

   sundforsjov

   Kære Louise
   Hvor er det skønt at høre og tak 🙂
   God weekend til dig og dine <3


 3. okt 13, 2013
  9:44 am

  Dorte Petersen

  Kære Charlotte.
  Nu ved jeg godt at det er en talemåde, MEN du er IKKE en giraf, men en engel.
  Nu har jeg lige hørt det på pc, og lyden er lav. Men din stemme går fint igennem.
  Dit budskab rammer lige ind, jeg vil forsøge at arbejde på det <3

  Hilsen
  Dorte


  • okt 13, 2013
   7:41 pm

   sundforsjov

   Hvor er du sød Dorte <3
   Kram og tanker Charlotte


 4. okt 16, 2013
  10:19 am

  Rikkeprikke

  Dejligt dejligt at se og høre dig!!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *