EmediateAd
Sund for Sjov

Fine forårsruller spækket med grønt – mums!

Forårsruller er en af de ting, som er røget langt ud af min menu. Det vil altså sige ”købe-forårsruller”, for her forleden fik jeg mod på at lave hjemmelavede forårsruller i en vegetarisk udgave og det bliver absolut ikke sidste gang. Rullerne blev både sprøde, lækre og velsmagende og så syntes jeg ærlig talt, at det er en super måde at variere grøntsagerne på.

Ingredienser:

  • Rispapir (fås hos de fleste grønthandlere)
  • Spidskål
  • Rosenkål
  • Gulerødder
  • Tamari
  • Olivenolie, smør eller kokosolie
  • Hvidløg, frisk chili, spidskommen, stødt koriander og havsalt (du kan sagtens variere)
  • Evt. frisk koriander til pynt

Sådan:

Start med at skære grøntsagerne i lækre, mundrette stykker, så de er klar til stegning. Varm en pande op med fedtstof og svits grøntsagerne. Svits de grøntsager, som skal have længst tid, først – i dette tilfælde gulerødderne. Kom dernæst rosenkål på panden og til slut spidskål. Lad det dog maks. svitse i få minutter.

Kom grøntsagerne op i en si og lad væden løbe fra.

Forårsruller 1

Tag en stor skål eller en gryde og fyld den med lunken vand og dyb rispapiret heri. Igen handler det kun om få minutter til papiret begynder at blive blødt.

Læg det bløde rispapir på et skærebræt og kom en stribe af det grønne fyld op på papiret. Rul rispapiret sammen om fyldet. Nu er rullen klar til at blive stegt på panden.

Forårsruller 2

Steg rullerne til de er sprøde og lækre og server dem med en lækker salat eller anden grøn tilbehør. I dette tilfælde blev de pyntet med tern af avokado og serveret sammen med oliven og bagte gulerødder. Velbekomme!

Tilbage

6 kommentarer


  1. nov 6, 2013
    1:15 pm

    githa Parkhøi

    kan med fordel også pensles med lidt olie og laves i ovnen 200 gr. varmluft ca. 15 min:-)


    • nov 6, 2013
      1:22 pm

      sundforsjov

      Githa – det er et SUPER tip!!! Tusind tak, det skal helt sikkert prøves 🙂


  2. nov 8, 2013
    1:04 pm

    Rikkeprikke

    Sjovt, vi skal have forårsruller i aften, det har jeg ikke lavet meget længe, men nu trænger jeg. Jeg river grøntsagerne fint i stedet for at skære ud dog.

    God weekend.


    • nov 8, 2013
      7:51 pm

      sundforsjov

      Pussigt Rikke 🙂 Godt tip med at rive – måske jeg skulle prøve det næste gang!
      God weekend til dig og dine 🙂
      KH Charlotte


  3. nov 18, 2013
    12:15 am

    Charlotte Lindhardt

    Hvor ser de lækre ud! Jeg fik dem som friske på Simple Raw for et par uger siden. Nu er det vist på tide, at jeg selv kaster mig ud i dem 🙂


    • nov 18, 2013
      12:24 pm

      sundforsjov

      Ja for søren da Charlotte 🙂 Hvis du kan li de friske, så vil du elske disse!!!
      KH charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *