EmediateAd
Sund for Sjov

Sund for Sjov Monsterburger

Der var stille på bloggen i går. Det var som om ideerne var sat på standby. Jeg havde ikke rigtig noget på hjertet, men sidst på dagen skete der noget. Jeg fik lyst til at lave monsterburger til aftensmad. Ikke almindelige monsterburgers, som dem jeg fik, da jeg gik til husgerning i 7 klasse.

Det skulle ligesom have et lidt sundere twist. Og så var det, at jeg kom på de sandwichbrød, som jeg fremtryllede for kort tid siden. De måtte da kunne bruges igen bare i en ny form – som burgerboller.

Ingredienser:

  • 9 gulerødder
  • 2 squash
  • 9 æg
  • 4 spsk. kokosfiber (kan udelades)
  • 3 spsk. fiberhusk
  • Sesamfrø til pynt

Du kan se hele fremgangsmåden på de sunde sandwich her. Forskellen er, at jeg denne gang lavede en større portion og fordelte den ud på en hel bradepande.

Det store ”brød” blev bagt midt i ovnen på 180 grader varmeluft i ca. 25-30 minutter.

Så gjaldt det om at finde noget rundt, som jeg kunne “skære” bollerne ud med. Det blev en lille gladskål på fod og den fungerede faktisk fortrinligt.

Burgerboller1Tilbehør:

  • Monsterhår: revet gulerod (det kunne også være bønne- eller lucernespirer)
  • Monsterøjne: champignon, gulerod + rosin eller agurk
  • Monstertænder: agurk eller gulerod
  • Monsterblod: ketchup
  • Til fyld brugte vi hjertesalat, tomater i skiver, ost, agurk, ægte majonæse og ægte remoulade.

Og så var det ellers bare om at sætte fantasien i gang og slå sit barnlige sind løs – helt fantastisk!

monsterburger

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *