EmediateAd
Sund for Sjov

Endnu en drøm er gået i opfyldelse

Til februar er det tre år siden, jeg tog springet og startede livet som selvstændig sundhedsterapeut. Det hele startede egentlig ”bare” med et vægttab – en drøm at tabe mig én gang for alle og bryde familiens ”sociale arv, men efterhånden blev det til mere.

Jeg begyndte at filosofere over, at jeg umuligt kunne være den eneste, som havde kæmpet med så megen smerte, ensomhed, frustration og selvkritik. At der måtte være andre, som var både trætte, sårede og kede af at blive mødt af omverdens manglende forståelse: ”tag-dig-dog-sammen” eller ”luk munden og let røven”. Ja det kan du sagtens sige, men lad os tale sammen, når du har prøvet at være overvægtig.

Det er så nemt at dømme fremfor at stoppe op og lytte og prøve at forstå. Det tager tid, erfaring og indsigt at kunne forstå og den forståelse har jeg altid manglet. Så pludselig fik jeg lyst til at give den videre til andre. Uddannelser måtte der selvfølgelig til og så en dag, var jeg klar.

Klar til at blive selvstændig og hjælpe andre. Og dét har jeg aldrig fortrudt. Det har bragt mig så meget indsigt, glæde, autensitet, taknemlighed og ro, at det næsten ikke er til at forstå.

Nu skal det jo ikke bare lyde som ren idyl, for selvfølgelig er det også hårdt arbejde at starte op som selvstændig. Det er jo ikke altid, at tingene lige går, som man lige forventer, men så tænker jeg på mine kære englekort, som siger, at: ”selv perfekte planer kræver små justeringer hen af vejen”.

Og det har de også gjort for mit vedkommende.

For helt tilbage – før det hele startede – drømte jeg om at arbejde hjemmefra. Tanken om at være hjemme, når vores piger kom fra skole, om at få mere tid til familien, mere autensitet, mere nærvær, ro og tryghed ind i mit liv – dét var en væsentlig del af min drivkraft.

At der skulle gå flere år og flere fantastiske samarbejder med forskellige sundhedscentre før min ”rigtige” hjemmearbejdsplads stod klar, det var ikke til at vide, men sådan gik det og nu er den så her.

I dag har jeg klippet den røde snor (jo, jo sådan syntes min kære mand det skulle være) og åbnet et nyt og spændende kapitel i mit liv med min hjemmeklinik “Klinik for Holistisk Sundhed”.

Klinik for Holistisk Sundhed

Og spændende dét bliver det, for det er ikke kun hjemmeklinikken, som er ny i min virksomhed. Det er Sund for Sjov modellen også. Og i det nye år kommer der endnu mere til – blandt andet masser af spændende workshops med udgangspunkt i min nye ”model”. Helt vildt.

Tænkt at et vægttab kan bringe så meget godt med sig. Jeg er glad, forundret, ydmyg og taknemlig.

Tilbage

10 kommentarer


 1. dec 15, 2013
  11:54 pm

  Hanne Stilling

  Stort tillykke med dit nye sted!


 2. dec 16, 2013
  11:47 am

  Dorte Petersen

  Kære Charlotte
  Et stort tillykke herfra.

  Nu skriver jeg noget du vil trække på smilebåndet af.
  Der sker intet hvis ikke drømmen forsøges.

  Dejligt at du tog den beslutning, så blandt andet jeg også kunne få glæde af din hjælp.
  Jeg håber at du vil få lige det du drømmer om.
  Husk at passe på dig i “stormen”
  Knus
  Dorte Petersen


  • dec 16, 2013
   2:22 pm

   sundforsjov

   Kære Dorte
   Det var vise ord 🙂 Tusind tak <3
   Det siges, at man skal søge orkanens øje, så det forsøger jeg!
   Kram Charlotte


 3. dec 16, 2013
  11:31 pm

  Mette

  Kære Charlotte

  Stort tillykke med din nye klinik, det er et meget dejligt lokale med en masse god energi.
  Vi var beærede over at være de aller første til at blive hjulpet godt på vej hos dig i de nye omgivelser. Vi ses snart igen 🙂

  Tak for i dag, kram fra Mette


  • dec 17, 2013
   9:11 am

   sundforsjov

   Kære Mette
   Tusind tak 🙂 Ikke dårligt at få jeres gode energi ind i lokalet fra første færd – tak fordi I hjalp den godt fra start 🙂 Og ja vi ses snart igen. Pas på jer og glædelig jul.
   Kram Charlotte


 4. dec 18, 2013
  10:52 am

  Gitte Sommer

  Stort tillykke Charlotte. Er sikker på, det nok skal komme til at gå rigtig godt. Du har en dejlig energi og en god drivkraft
  Ærgerligt jeg har så langt til dig, ellers var jeg gerne kommet forbi på besøg


  • dec 18, 2013
   12:09 pm

   sundforsjov

   Tusind tak søde Gitte 🙂 Jeg kan kun sige lige over. Og heldigvis kan vi klare den så fint på Skype i stedet, men et besøg af dig ville nu være helt skønt 🙂 Kram Charlotte


 5. dec 18, 2013
  4:43 pm

  Karen Margrethe

  Hej Charlotte

  Jeg har ikke kendt din side så længe. Følger Madbanditten dagligt og fik et link til dig.
  Nøøøjjj jeg tror virkelig at jeg må besøge dig. Du kan vist lærer mig noget som jeg mangler.

  Stort tillykke med din klinik, jeg glæder mig til at se og opleve den og dig.

  God jul til dig

  Mange hilsner fra Karen Margrethe


  • dec 18, 2013
   8:50 pm

   sundforsjov

   Kære Karen Margrethe
   Sikke en skøn besked. Tusind tak 🙂 Du skal være så hjertelig velkommen.
   Rigtig god jul til dig og dine.
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *