Skøn, anderledes og yderst velsmagende rødkålssalat
I min verden skal julemad være forbundet med nydelse, sundhed og vitalitet. Jeg hører jo til “en af dem”, som af frygt for vægten har stået juleaften og lavet ”sunde” brunkartofler med fedtfattig margarine og kunstige sødemidler og fy for den!!! Af samme årsag får du mig aldrig til at sige, at du skal gå på kompromis med smagen juleaften. Du kan i stedet overveje, om du vil gå på kompromis med mængderne eller lave noget helt andet og mere utraditionelt.
Det kunne eksempelvis være en utraditionel rødkålssalat som denne her:
Til en skål salat skal du bruge:
- 350 g fintsnittet rødkål
- 75 g fintsnittet grønkål
- 80 g pekannødder
- 125 g friske blåbær
- 1 fennikel
- parmesanost
- Olivenolie
- Urtesalt
Hold nu k… hvor smager den godt – altså hvis du spørger mig. Den skal helt sikkert på bordet juleaften hjemme hos os. Velbekomme siger jeg bare!
Tilbage