EmediateAd
Sund for Sjov

Nytårsforsætter – der holder

03 januar , 2014 - af sundforsjov - Kategori: Øvelser - Tags: , , , , ,

Hvorfor egentlig bekymre sig om et nytårsforsæt – de fleste holder jo ikke alligevel. Eller gør de?

Min erfaring siger mig, at et nytårsforsæt sagtens kan holde, hvis det er gennemtænkt og har en vis portion realisme. Altså ikke bare et af de der ”Nu vil jeg være …” grebet ud af den blå luft, men i stedet et mere dybdegående ønske, som der er taget stilling til både i forhold til egne ønsker og ambitioner og ikke mindst ens hverdag. Det er vigtigt, at det hele stemmer overens, da vi ellers er nød til at sætte vores lid til viljestyrken, som har det med at svigte os i tide og i utide.

Prøv at spørge dig selv…

Hvad der skal til for at mit nytårsforsæt føles som en succes?

Hvad skal det give mig at opnå denne følelse?

Hvad skal der til for at jeg opnår denne følelse?

Hvad er min plan? (og er den realistisk?)

Lad mig give dig et eksempel

Grebet ud af den blå luft lyder mit nytårsforsæt: ”jeg vil gerne dyrke mere motion”.

Hvad skal der til for at jeg føler, at ”mere motion” er en succes?

Der skal det til, at jeg dyrker motion 1 time 4 gange om ugen.

Hvad skal det give mig at dyrke motion 4 gange om ugen?

Det skal give mig energi, velvære, varme i kroppen, pæn hun, blanke øjne og et stærkt immunforsvar

Hvad skal der til for at jeg opnår dette?

Jeg skal tage min kalender hver søndag og planlægge 4 gange motion. Det vil sige gøre det helt konkret, detaljeret og håndgribeligt ved at skrive: ”mandag kl. 13.00 hente Kathrine fra skole og gå tur i 1 time til Thea har fri”.

Hvad er min plan?

Min plan er, at jeg skriver alle fire motionsdage ind i kalenderen hver søndag og at jeg tager kondicyklen eller en omgang wii med børnene, hvis det styrter ned.

Har du et nytårsforsæt? Hvis – hvor detaljeret er det? Og har du lyst til at dele og inspirere os andre med det? (jeg vil elske, hvis du har).

PS. Jeg er lige nød til at vise dig de top-lækre lokaler, hvor jeg skal holde workshop.

Sukkertoppen

Jeg var på besøg i går og menuen er nu på plads – skal da liiiige love for, at den bliver lækker og inspirerende.

Tilbage

4 kommentarer


 1. jan 5, 2014
  3:12 pm

  Charlotte Lindhardt

  Jeg har ét og det er, at jeg starter “Fit på 100 dage” fra i morgen, som er efter Anne Bechs principper. Havde ellers nærmest svorget, at jeg ikke gad at følge en bestemt livsstil, men bare lade mig inspirere af tips og opskrifter i de forskellige bøger. Men nu springer jeg altså ud i det!
  Super flotte lokaler til dine workshops – rigtig godt nytår 🙂


  • jan 5, 2014
   4:01 pm

   sundforsjov

   Kære Charlotte
   Super inspirerende at høre dit nytårsforsæt 🙂
   Nogle gange har vi jo et standpunkt til vi tager et nyt, og jeg er sikker på, at du vil lære en masse om forløbet – enten at du rent faktisk godt kan og at det fungerer for DIG at følge en bestemt livsstil eller det modsatte. Held og lykke, godt nytår og god læring 😉
   Kærlig hilsen Charlotte


 2. jan 13, 2014
  9:56 am

  Camilla El-hadad

  Mit nytårsfortsæt eller måske retter mål for 2014 er at gennemføre “helvede i nord”, som er et løb på 10 km i meget udfordrende og bakkede terræn. Dermed skulle jeg gerne komme et skridt nærmere mit mål for 2015 som er en halv marthon :0)
  Og så er mit nytårsfortsæt jo selvfølgelig at fortsætte med de nye gode vaner du hjalp mig med at få indarbejdet i 2013.

  Godt nytår

  Kh Camilla


  • jan 13, 2014
   10:20 pm

   sundforsjov

   Kæreste Camilla
   Fy for filan det lyder hårdt, men også som en rigtig spændende udfordring 🙂 Det er jeg helt sikker på du OGSÅ når. Det har været en sand fornøjelse at følge dig Camilla – sender dig ofte en kærlig tanke – og det glæder mig, at du holder fast i alle de gode vaner.
   Godt nytår til dig og dine
   Kærligst Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *