EmediateAd
Sund for Sjov

KONKURRENCE: Vind bogen ”Mæt & Slank med LCHF”

IMG_2463Så skete det! I går udkom den længe ventede ”storebror” til Jane Faerbers første bog ”Spis dig mæt og Glad med LCHF”, som må siges at have taget Danmark med storm.

I dag kan du vinde bogen her på bloggen – hvordan du gør, vender jeg lige tilbage til.

Planen var oprindeligt, at jeg skulle have været til reception og fejre Jane på bedste vis i går, men efter mange, mange overvejelser og kig på vejret, blev jeg hjemme. Min krops husker stadig gamle dage, hvor jeg arbejdede i København og sad i kø minimum to timer – hver vej – i dårligt vejr.

Alligevel var jeg så heldig at få fingrene i Janes nye bog (den kom med posten) og jeg skal love for, at den er mindst lige så lækker, som den første. Den emmer af kærlighed til rigtig mad med lækre råvarer – tak for det <3

Udover überlækre opskrifter, så åbner Jane også døren til hormonernes verden. Hun forklarer, i et meget letforståeligt sprog, hvordan kroppen hænger sammen og hvorfor den reagerer så fantastisk på rigtig mad. Og så har hun endda et afsnit i bogen, som hedder: ”når stress står i vejen for resultaterne”…  ”Mor er glad” 🙂

Som du måske ved, så har min krop det ikke godt med alle de ”tunge” opskrifter med mørkt kød – dem er min mand til gengæld vild med. Så jeg må sige, at der er noget for enhver smag og blodtype. Skønt!

Jeg har knipset et par billeder, at de opskrifter, som jeg bare må prøve:

OpskrifterSumma summarum – i bogen får du:

 • En nem og hurtig guide, der hjælper dig med at komme i gang med LCHF
 • En indføring i, hvilke håndtag du kan dreje på, hvis du gerne vil gå ned i vægt
 • Forslag til, hvordan du kan få din LCHF-kost til at spille sammen med din træning
 • Hjælp til at gøre de nye vaner varige
 • Masser af lækre opskrifter til både hverdag og når du har gæster

OG SÅ TIL KONKURRENCEN

Du kan også få fingrene i et eksemplar af den helt nye bog ”Mæt og Slank med LCHF”. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar til indlægget her og svare på nedenstående spørgsmål:

 • Hvad hedder Danmarks største LCHF blog, som Jane Faerber står bag?
 • Hvad kendetegner kostprincippet LCHF?
 • Hvorfor skal du vinde denne bog?

Konkurrencen løber til og med fredag den. 7. februar 2014 kl. 12.00. Der trækkes lod blandt deltagerne og vinderen offentliggøres her på bloggen og får samtidig direkte besked.

PS. Mit SPAM filter kan blokere for enkelte indlæg. Skulle det ske for dig, så kan du i stedet sende din kommentar til sundforsjov@gmail.com – så smider jeg den på for dig!

Tilbage

39 kommentarer


 1. jan 31, 2014
  11:44 am

  Nancy Larsen

  blokken hedder Madbanditten
  man må ikke få korprodukter
  og for jeg lever efter det og har gjort det i 15 år og jeg ønsker mig denne bog men har ikke penge til den


 2. jan 31, 2014
  11:52 am

  Birgitte

  Super konkurrence: )
  1. Madbanditten
  2. Minimere kulhydrater og skru op for det sunde fedt.
  3. Fordi jeg bor i bofællesskab, hvor jeg gerne vil udbrede kendskabet til LCHF ved vores fællesmiddage: )


 3. jan 31, 2014
  12:14 pm

  Dorte Petersen

  Hvad hedder Danmarks største LCHF blog, som Jane Faerber står bag?
  Madbanditten

  Hvad kendetegner kostprincippet LCHF?
  Low Carb High Fat, hvor man spiser få kulhydrater og meget fedt.

  Hvorfor skal du vinde denne bog?
  Jeg vil gerne vinde denne bog, fordi jeg laver flere af Janes opskrifter og har hendes første bog, som har super gode forklaringer til kost.


 4. jan 31, 2014
  12:35 pm

  Studinden

  1. Madbanditten
  2. Lavt indtag af kulhydrater, højt indtag af fedt
  3. Elsker denne livsstil, har 1. bog, men pengene er små nu!


 5. jan 31, 2014
  12:54 pm

  Asta

  1. Bloggen hedder madbanditten.dk
  2. LCHF er kendetegnet ved at være en kost, som er fattig på kulhydrat og rig på fedt – både mættet og umættet samt masser af grøntsager.
  3. Jeg ksal vinde bogen, fordi principperne bag LCHF har hjulpet mig ud af anoreksiens klør og jeg er nu mæt, glad og normalvægtig, men kunne godt bruge inspiration til nye opskrifter, så jeg konstant udfordrer mig selv og mit forhold til mad.


 6. jan 31, 2014
  1:21 pm

  Mette

  Jane blogger på Madbanditten.dk
  LCHFs fundament er en kost hvor den primære energi kommer fra fedt, og hvor kulhydrater minimeres kraftigt.
  Jeg har allerede købt bogen til mig selv, men jeg vil frygtelig gerne vinde endnu et eksemplar, som jeg kan forære væk til en rigtig god veninde, som er nysgerrig LCHF.


 7. jan 31, 2014
  1:30 pm

  Anni

  Ih, hvor spændende!

  1) Altså, det må helt klart være Madbanditten!
  2) LCHF = low carb high fat, og ideen er, at man bruger fedt som primær energikilde i stedet for kulhydrater. Man eliminerer de fleste store kulhydatskilder som korn, sukker og kartofler, og udelukker eller skærer ned på indtaget af rodfrugter og frugt, alt om vor stiks man kører LCHF. Derudover advokerer de fleste inden for LCHF også for, at man spiser sunde, naturlige fedststoffer, og at man generelt har en så naturlig kost som muligt.
  3) jeg færdiglæste faktisk Janes første bog på en dag, og mangler sådan noget nyt læsestof at give mig i kast med som inspiration til min endnu spæde blog om at være gravid på LCHF 😉


 8. jan 31, 2014
  4:08 pm

  Lea Holmberg

  1) Madbanditten.dk
  2) LCHF betyder at din kostsammensætning skal være med lavt indhold af hurtige kulhydrater og højt indhold af sunde fedststoffer
  3) jeg elsker at lave mad og den skal helst være sund og nærende så bogen ville være en skøn inspirationskilde.


 9. jan 31, 2014
  4:45 pm

  Anne Johansen

  Bloggen hedder madbanditten
  LCHF er kendetegnet ved at man minimerer sit indtag af kulhydrater, og skruer op for sit indtag af fedt. Dermed er man mæt i længere tid, og man undgår bl.a. udfald i blodsukkeret.
  Jeg skal vinde bogen fordi jeg selv lever efter LCHF, og kan mærke at det er det helt rigtige for mig. Har afprøvet et hav af kure, og er blevet skuffet hver gang. Men den her måde at spise på – den holder!! Jeg kunne godt tænke mig at læse mere om teorien bag.

  Hilsen Anne


 10. jan 31, 2014
  6:48 pm

  Sofie ;)

  Den hedder Madbanditten.dk

  At man “bytter” sine kulhydrater ud med fedt, og dermed får et mere stabilt blodsukker og længere mæthed. en masse andre sidegenvinster.

  Fordi jeg harindset at jeg har brug for et spark bagi og samtiding en, som kan holde mig i hånden gennem denne nye verden, jeg gerne vil ind i.


 11. jan 31, 2014
  7:03 pm

  Mette H. M. Pedersen

  1. Madbanditten
  2. LCHF er baseret på et lavt indtag af kulhydrater og et højt indtag af fedt.
  3. Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg gerne vil bygge min kost på flere af LCHF’s principper, så at vinde bogen vil være et godt spark til at komme i gang.


 12. jan 31, 2014
  10:33 pm

  Gitte Mark

  Jane’s blog hedder ‘Madbanditten’
  LCHF kendetegnes ved at minimere kulhydrater og indtage naturligt fedt, grøntsager, fede mælkeprodukter og lidt nødder.
  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da både jeg og kærsten lever efter LCHF og vi har ogås hendes første bog ‘Spis dig mæt og glad’ og man kan aldrig få nok af inspiration til skøn madlavning som giver mæthed, energi, flad og velfungerende mave, pæn hud, ja bare fysisk og psykisk velværd 🙂
  Tak for en skøn blog, med inspirerende opskrifter!
  Kh Gitte


 13. jan 31, 2014
  11:29 pm

  Helle Jepsen

  1: Madbanditten
  2: Få kulhydrater meget fedt
  3: Fordi jeg godt kunne tænke mig nogle flere gode opskrifter til min kur, indtil videre virker LCHF nemlig rigtigt godt.


 14. feb 1, 2014
  4:30 pm

  Mille

  1. Madbanditten
  2. Få kulhydrater, men derimod en masser fedt i stedet.
  3. Jeg er i gang med et mindre vægttab, som går stille og roligt fremad, men jeg mangler lidt inspiration til nye opskrifter. Jeg synes, at jeg laver det samme hele tiden. Derudover er jeg generelt ret stor fan af LCHF livsstilen. Det er noget lækkert mad, som mætter dejligt.


 15. feb 1, 2014
  6:40 pm

  Stine Petersen

  Jane Faerbers blog hedder madbanditten.dk. LCHF står for “low carb high fat” – altså et mindre kulhydrat og mere fokus på fedt.

  Jeg skal vinde den fordi jeg er meget nysgerrig for at gå igang med denne livsstil, men da jeg er fattig studerende, er der desværre ikke plads til køb af bogen – så den ville da være kærkommen her! 🙂


 16. feb 1, 2014
  11:21 pm

  Hilde Mortensen

  1) Madbanditten
  2) lLite karbohydrater og høyt fettinhold
  3) Jeg vil fremme Sundt kosthold for venner, familie og kollegaer i Norge. Her henger vi etter og trenger Danmark og Janes fantastiske bok for å motivere oss til å ta tak!


 17. feb 1, 2014
  11:33 pm

  Gurli

  Bogen hedder Madbanditten
  Princippet er baseret på få kulhydrater og mere fedt

  Ønsker mig den fordi jeg spiser en del efter princippet, men har så svært ved at holde det….


 18. feb 1, 2014
  11:40 pm

  Lykke

  – Madbanditten.dk
  – Få kulhydrater, meget fedt
  – Fordi jeg er helt grøn i det her, og godt kunne bruge lidt inspiration. Og fordi jeg håber LCHF med tiden kan hjælpe mig en 40-50 kg ned 🙂


 19. feb 2, 2014
  12:32 pm

  Stine Marie Er

  Janes blog hedder “Madbanditten”
  Principperne bag LCHF handler om at minimerer kulhydrater og få fokus på den sunde fedt.
  Jeg skal vinde fordi min mand har Sklerose og jeg har Fibromyalgi samt lavt stofskifte, som bliver behandlet med medicin, og jeg vil virkelig gerne prøve om vi kan få det bedre med nye spisevaner.


 20. feb 2, 2014
  1:52 pm

  Pia Nielsen

  Bloggen hedder Madbanditten
  LCHF står for mindre kulhydratter mere sundt fedt.
  Jeg vil gerne vinde bogen pga jeg gerne vil have nye lækre opskrifter, motivation og et lille spark i r…., så jeg kan nå målene for 2014 :0)

  Knus Pia


 21. feb 3, 2014
  9:49 am

  Michala Schlichter Jespersen

  1. Madbanditten
  2. Lavt indtag af kulhydrater, højt indtag af de gode fedtstoffer
  3. Har prøvet så meget forskelligt for at tabe mig men lige præcis denne livsstil fungere for mig. Mangler dog at få den helt ind under huden og det er jeg sikker på at denne bog kan 🙂


 22. feb 3, 2014
  1:41 pm

  Sidse

  Dejligt konkurrence 🙂

  1) Bloggen hedder Madbanditten.
  2) LCHF’s (Low carb high fat) principper er at vores indtag af kulhydrater skal minimeres, og i stedet skal der spises mere fedt.
  3) Jeg er stor fan af Janes første bog, og laver ofte opskrifter derfra. Jeg vil gerne vinde, da jeg elsker at lave mad, og er enormt fascineret af LCHF og dens indvirkning på min krop. Bl.a. har jeg erfaret at det har god indvirkning på min psoriasis, hvilket er et kæmpe plus!


 23. feb 3, 2014
  5:09 pm

  Anne-Marie Andersen

  1: Madbanditten
  2: Rigtig mad med få kulhydrater og meget fedt, mange grøntsager.
  3: Jeg håber på at blive den heldige, da jeg flirter lidt med om konceptet er noget for mig, da jeg har en neurologisk sygdom, som b.la. giver mange nervesmerter og dårlig søvn.


 24. feb 3, 2014
  10:11 pm

  Stefanie Vinther

  Janes blog hedder madbanditten

  Lchf handler om at spise rigtig mad. Lav kulhydrat indhold og højt fedtindhold

  Jeg vil virkelig gerne vinde fordi jeg er glad for Janes tilgang til livsstilen, jeg elsker hendes flotte billeder og lækre opskrifter og den vil klæde min tallerkenrække med kogebøger

  Stefanie, Stefaniev@live.dk


 25. feb 3, 2014
  10:50 pm

  Louise Bonde Stisen

  1. Madbanditten
  2. Det er netop det jeg rigtig godt kunne tænke mig at finde ud af. Sådan helt præcist. Men jeg ved i hvert fald at LCHF står for Low Carb High Fat, altså en kost med få kulhydrater, men godt med fedt. Både de mættede og umættede. Og så skal man primært bruge det som energikilde.
  3. Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg synes det virker utrolig spændenede, og det man læser på nettet, synes jeg bare ikke rigtig går i dybden. Eftersom jeg lige har fået glutenallergi, ville det gavne rigtig meget. Jeg har også lidt af en spiseforstyrrelse og undgået fedt i laaaaaang tid, og det skal der altså laves om på! 🙂
  Knus Louise
  Lousebs@hotmail.dk


 26. feb 3, 2014
  11:23 pm

  Rebekka

  Bloggen hedder Madbanditten. En fantastisk blog! 🙂

  Det der kendetegner LCHF er at man skal undgå kulhydrater – altså så vidt muligt, dvs. ikke spise brød, pasta, ris m.m. men til gengæld skal man spise mere fedt i sin mad 🙂

  Jeg skal vinde bogen fordi jeg godt kunne bruge mere inspiration til et liv efter LCHF. Derudover så har jeg købt mig fattig i bøger til mit studie. Og jeg vil faktisk hellere købe kogebøger, men der kan ikke blive råd til begge dele. Så jeg håber jeg kan være heldig at vinde 🙂


 27. feb 4, 2014
  7:47 am

  Lone Markussen

  1. Janes blog hedder Madbanditten
  2. Low Carb High Fat – minimer kulhydraterne, spis rigeligt med fedt (af både den mættede og umættede slags) men vælg de gode, ikke-alt for forarbejdede typer og spis rigtig mad :o)
  3. Jeg vil så gerne vinde bogen, fordi den vil klæde sin lillesøster hjemme på min hylde og fordi der altid er så megen god inspiration i bøgerne – og fordi du jo skriver så god en anmeldelse af den; så får man jo lyst til at eje bogen!


 28. feb 4, 2014
  8:15 am

  Simone

  1) Madbanditten
  2) Man spiser mindre kulhydrater, mere fedt
  3) Jeg skal vinde bogen, da jeg allerede spiser low carb, men er ikke så god til at få så meget fedt flettet ind i måltiderne.. 🙂


 29. feb 4, 2014
  10:57 am

  Elisabeth

  1. Janes blog hedder madbanditten.dk
  2. Når man spiser efter LCHF minimere man indtaget af kulhydrater fra korn, sukker og frugt samt rodfrugter hvis man er meget striks. I stedet spiser man rigeligt fedt, moderat med protein og masser af ovenjordsgrøntsager 🙂
  3. Jeg skal vinde bogen fordi jeg mangler inspiration til hvordan jeg skal sammensætte min kost, fordi jeg er nysgerrighed på teoridelen, og på hvordan man sammensætter LCHF med træning og selvfølgelig alle de lækre opskrifter Jane kreerer 🙂


 30. feb 4, 2014
  2:39 pm

  Stine Plougheld Hansen

  Janes blog hedder madbanditten
  LCHF-lavt indtag af kulhydrater og højt indtag af fedt.
  Jeg skal vinde fordi LCHF har taget mig med storm-jeg har aldrig haft det bedre. Og så er det jo godt med ny inspiration, især når det er noget så lækkert!!


 31. feb 5, 2014
  9:43 am

  Gitte

  Den største LCHF blog er Madbanditten
  LCHF er få men gode kulhydrater og højt indhold af det gode sunde fedt.
  Jeg vil gerne vinde Janes bog, fordi Janes blog blev min redning, da alt sukker og stivelse pludselig skulle ud af kosten pga allergi. Jeg er sikker på at Janes bog vil være en stor inspirationskilde.


 32. feb 5, 2014
  11:29 am

  Anne

  1: Madbanditten
  2: Ja, hvad er egentlig den bedste forklaring? LCHF er ro, mæthed og en anden måde at tænke på.. Grundkosten er Lavt indtag af kulhydrater, højt indtag af fedt. Livsstilen er så meget mere og bedre.
  3: Jeg vil gerne vinde bogen for at få ny inspiration til hverdagen, og fordi jeg gerne vil spore min kost ind på lidt mere striks LCHF end tidligere.

  Tak for en dejlig blog
  /Anne

  annekorsvang@gmail.com


 33. feb 5, 2014
  9:01 pm

  Katrine May

  1. Madbanditten
  2. Masser af fedt, ovenjordsgrønt og moderat kød
  3. Jeg vil gerne vinde bogen fordi, at jeg er igang med at tabe mig så jeg nemmere kan blive gravid (svært pga. pco), men jeg ender konstant i sukkerfælden, og jeg har på fornemmelsen, at det er fordi jeg aldrig rigtig bliver ordentlig mæt. Samtidig vil jeg gerne ændre mine kostvaner så jeg ikke “forgifter” min krop med hvide kulhydrater så snart der er en baby indenbords. Mange hilsner fra Katrine – See more at: http://www.madenimitliv.dk/2014/01/give-away-vind-maet-og-slank-med-lchf.html#sthash.hUJY2mcN.dpuf


 34. feb 6, 2014
  9:41 am

  Tina Rasmussen

  Bloggen hedder madbanditten
  Princippet bag lchf er en kost lav på simple kulhydrater, høj på diverse fedststoffer og komplekse kulhydrater.
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg i forvejen spiser minimalt af simple kulhydrater i min kost, ganske enkelt fordi jeg oplever mere velvære herved. Mindre hovedpine, oppustethed, mere energi er de positive gevinster lchf giver mig. Ny inspiration til madlavningen kunne jeg godt bruge og ville derfor elske at vinde bogen 🙂


 35. feb 6, 2014
  4:00 pm

  Anette

  1. Madbanditten 2. Minimere kulhydrater og skru op for det sunde fedt. 3. Fordi jeg trænger til ny inspiration, men også til at tabe mig….. 🙂


 36. feb 6, 2014
  8:47 pm

  Louise

  Svar 1 : madbanditten
  Svar 2 . Ingen sukker og kornprodukter , få kulhydrater meget fedt
  Jeg har bogen men er også indehaver af et stk lillesøster jeg godt kunne tænke mig skulle have bogen. Så jeg vil gerne vinde for at give den til en jeg elsker .
  Louiee@ofir.dk


 37. feb 6, 2014
  11:03 pm

  Anne

  1. Madbanditten
  2. Lavt indtag af kulhydrater og højt indtag af det sunde fedt og grøntsager
  3. Jeg skal vinde, fordi jeg trænger til at tabe mig, og jeg tror, bogen vil kunne give god inspiration.


 38. feb 7, 2014
  9:29 am

  Jane Rødgaard Uhrenholt

  1. Madbanditten.dk
  2. Færre hurtige kulhydrater, mere fedt og masser af grøntsager – og med god, naturlig og velsmagende mad i højsædet.
  3. Jeg mangler mere inspiration, så jeg også kan få manden og børnene helt med på vognen…

  Mvh. Jane


 39. feb 7, 2014
  10:53 am

  Gunner

  1. Madbanditten
  2. Low Carb High Fat – Spis lidt kulhydrater og meget fedt
  3. Jeg skal vinde, fordi bogen vil kunne inspirere mig til at leve sundere.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *