EmediateAd
Sund for Sjov

Time-out … bare til på mandag!

13 februar , 2014 - af sundforsjov - Kategori: Små indlæg fra hverdagen

IMG_2510[1]Som du måske har bemærket, har jeg ikke blogget en eneste gang i denne uge. Min krop har været træt og den har gentagende gange forsøgt at råbe mig op. “Halloooo” har den sagt, men en tætpakket kalender har fået mig til at overhøre den. Jeg er dog klar over, at når jeg først er nået til det punkt, hvor jeg begynder at snerre og blive irriteret over så lille en ting som, at mine børn vil dele dynen med mig på sofaen, så er tid til at stoppe op og tage en pause.

Førhen fik jeg møj dårlig samvittighed og var ikke sen til at bruge ”dette svaghedstegn” (det er ironisk ment) som en bekræftelse på, at jeg ikke duede til noget og i øvrigt også var en dårlig mor. ”Du kan jo se det, du kan jo ikke engang rumme dine egne børn”. I dag er jeg blevet klogere. Jeg ved, at det ”bare” er min krop og mit eget indre barn, som forsøger at komme i kontakt med mig og sige STOP. “Du har glemt at lege. Du har været for pligtopfyldende og at det er tid til en time-out. OG du behøver hverken føle skyld eller skam over det eller dulme min smerte og utilstrækkelighed med slik og mad”.

Derfor har jeg her til morgen ryddet ud i kalenderen. Enkelte aftaler er blevet udsat eller aflyst og bloggen her kommer til at holde pause til på mandag. Det er for mit vedkommende den absolut hurtigste og bedste vej til at genskabe balancen og genvinde energien.

Jeg håber, at du ligeledes tillader dig selv at lytte til dit behov og dit eget indre barn. Og så ønsker dig og dine en skøn ferie, hvis du holder det og ellers er weekenden lige om hjørnet 🙂

Tilbage

4 kommentarer


 1. feb 13, 2014
  3:38 pm

  frk. sveske

  Kære Charlotte,
  Dit indlæg rammer SÅ meget plet hos mig i dag. Min krop råber også… og nu går det ud over nattesøvnen, så må jeg da snart lære at lytte, inden det kommer så vidt.
  Ville SÅ gerne være min egen chef og kunne rydde kalenderen. I det mindste arbejde hjemmefra, så jeg ikke behøvede at forholde mig til andre mennesker (læs: kolleger) face2face bare lige i dag… (og måske i morgen, måske en uge frem, hvis jeg mærker rigtig efter). I stedet kigger jeg på flybilletter – ud i verden er den helt store energiopladning for mig, men hvad nytter det, når det er lige nu, jeg har brug for pusterummet.
  Det blev en lang smøre, men rigtig god ‘time-out’, Charlotte.
  Pas på dig selv og dine kære 🙂
  KH
  – frk. sveske


  • feb 13, 2014
   3:42 pm

   sundforsjov

   Kære frk. sveske 🙂
   Måske er det tid til at sende et ønske ud til Universet – at du enten ønsker den selvstændige vej eller en mulighed for et mere fleksibelt arbejdsliv? Det er jo så godt og billedeligt set, at trangen til at kigge på flybilletter og flyve væk (flygte mentalt) er din krops måde at sige til dig, der er noget jeg mangler i min hverdag – ellers behøver vi jo ikke flygte.
   Måske kan du rydde kalenderen i weekenden og give den max på følelsen af frihed her 😉
   Tak for dine søde ord. Pas også rigtig godt på dig og dine.
   Kærligst Charlotte


 2. feb 16, 2014
  4:00 am

  Charlotte Lindhardt

  Jeg har selv haft en masse arbejde og aftaler på det seneste, og jeg trænger virkelig til fridage og opladning. Det havde jeg i går og der venter ni af samme slags forude. Kan næsten ikke vente.
  Rigtig god weekend til dig 🙂


  • feb 16, 2014
   1:12 pm

   sundforsjov

   ÅHHH 9 af slagsen – bliver næsten ikke misundelig (med løgn på!!). Rigtig god ferie og opladning Charlotte 🙂 🙂
   Kærlig hilsen Charlotte

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *