EmediateAd
Sund for Sjov

Skønne sommerdrinks

09 maj , 2014 - af sundforsjov - Kategori: Opskrifter - Tags: , , , , , , , ,

Hele ugen her på bloggen har stået på madopskrifter og jeg må indrømme, at tiden har været knap. Det er ikke blevet til de store eller dybe tanker i denne uge. Og alligevel er det, for der går ikke en dag forbi uden, der er noget, jeg lige må vende i mit indre eller reflektere over. Sådan er jeg bare som menneske. Også når jeg har fri! Det kom blandt andet til udtryk for leden aften, hvor jeg læste Peter Plys for pigerne og pludselig slog det mig: “vennerne i hundredemeterskoven har hjulpet kængebarn med at finde sit legetøj til sin legetøjskasse, de har været sammen hele dagen, på den samme udflugt og alligevel har de hver deres oplevelse af dagen”. Er det ikke fantastisk? Pludselig måtte jeg stoppe læsningen og spørge pigerne: “har I tænkt over, at vennerne har været sammen hele dagen og at æsel syntes, de ikke har bestilt andet end at trave rundt og rydde op, mens kængobarn syntes, de har leget og haft den mest fantastiske dag?”. “Hvordan kan det mon være?”. Der blev stille et øjeblik og så svarede vores ældste datter på snart ti: ”det er fordi kængobarnet ser muligheder og æsel ser begrænsninger”. Jeg blev helt varm om hjertet og ærlig talt møj stolt. Kan man andet, når ens børn fanger pointen? Og muligheder er lige netop dét, det hele handler om. At se muligheder, finde mening og være taknemlig for det, der er. Selvom bloggen indeholder mange opskrifter og mange forbinder bloggen og mig med mad, så håber jeg inderligt, at det også gennemsyrer, at det i sidste ende ikke handler om maden, men om at se muligheder? At det sunde liv bygger på det sjove, det lystbetonede, det inspirerende og den positive eller nok rettere kreative udfordring, som opstår, når der bliver skabt nye, sunde alternativer. I dag får du i hvert fald endnu en af slagsen. Min familie har så længe sukket efter noget drikkelse med smag og forleden, da mit skønne onsdagshold skulle komme, blev jeg kreativ og endte med at fremtrylle denne skønne sommerdrik:

  • 1 glas danskvand med citrus
  • 1 jordbær i tern
  • ½ kiwi i tern
  • ½ kanelstang

Sæt glasset (eller glassene) på køl ½-1 time før servering og så har du den dejligste sommerdrik, som du kan nyde med god samvittighed.

sund sommerdrik

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *